Arama sonuçları: *

1. B

İnceleme AJAZZ AK680 ÖN İNCELEME

hadi okey hotswapmis hocam ama gercekten cok zor cıkarması. iki tanesini cıkarabildim ama 3-4 tanesine zarar verdim yani.
  2. B

ilgine cok tesekkürler dostum
  3. B

kral cok fena yuklendim anca o sekil cikti. Klavye hotswap arkadaslar :D 1712253078
  4. B

bahsettiginiz plaka şu ust hafif seffaf kisimsa orayi sokemedim hocam. pcb arkadan fotosunu cektim sanki lehimli gibi
  5. B

bahsettigin plakayı tam anlayamadım hocam, keycapleri cıkarıp pcbyi soktugumde alt tarafı lehimli gibi gozukuyordu (fotosunu cekmedim normalde nasıl bilmiyorum) o bahsettiginiz plaka icin simdi tekrar sokecegim keycapleri bir kontrol edecegim.
  6. B

ben de gecen cumartesi urunu pttden teslim aldim. diger rengi brown switch. Ancak urun hotswap değil :D? sizin urunhn switchleri sokmeyi denediniz mi?
  7. B

İnceleme AKKO 3084B Plus (Jelly Pink Switch) İnceleme

hocam tarih tarih nerede oldugunu gosteren takip kismini atma imkani var mi?
  8. B

İnceleme AKKO 3084B Plus (Jelly Pink Switch) İnceleme

Hocam amazonun kargo detaylarini gosterdigi ekrani paylasabilir misiniz? tahmini ne zamana gelir diye merak ediyorum.
  9. B

Öneri 0-500 TL Bütçe ile Alınabilecek En İyi Ekran Kartları ! (2.El)

degerler stabil, sıcaklık 85 derecelerde, 20dk test yaptım baska ne yapabilirim?
  10. B

Öneri 0-500 TL Bütçe ile Alınabilecek En İyi Ekran Kartları ! (2.El)

Hocam iyi gunler konudan bagımsız bir ekran kartı aldım ikinci el bunu nasıl test etmeliyim ?
Top Bottom