Arama sonuçları: *

1. bilgisayartechonology

İnceleme Deji Max Batarya (Orjinalin'den daha mı iyi?)

Bende almayı düşünüyom 8 plus a önerirmisin
  2. bilgisayartechonology

Corsair RMA Bu Nedir?

Hiç öylesine sorum dedim
  3. bilgisayartechonology

Corsair RMA Bu Nedir?

Bende void elite streo var yollarsam void rgb elite 7.1 yollarlarmı bu arada kulaklığın hiçbir sorunu yok
  4. bilgisayartechonology

İnceleme ASUS ROG STRIX B550-F GAMING AM4

sayı güzelmiş bu arada rehberde güzel olmuş eline sağlık bende bir ara bu anakartı kullanmıştım memnundum
  5. bilgisayartechonology

İnceleme General mobile gm21 inceleme

8 aylık deneyimin ardından tüm düşüncelerimi artısıyla eksisiyle paylaşıyorum ekran dan başlayalım ekranı 6.517 inç HD+ 720×1600 6.517 inç HD+ 720×1600 ıps lcd bir ekrana sahip fotoğrafnı bırakıyorum aşağıya bana yetiyor açıkçası işlemci kısmına gelince 8 çekirdekli Spreadtrum SC9863 28nm...
  6. bilgisayartechonology

Bedava para kazanma gerçek

Birde 7s mall diye. Bir uygulama var o uygulama ya kayıt oluncada çok para veriyor Buda davet kodu PGRQU7 kodu girmeden kayıt olamyıyorsunuz bu arada ben 200tl kazandım
  7. bilgisayartechonology

Bana telefon alırken yardımcı oldu Trendyol dan 270tl indirim yaptı 2400tl ye gm21 aldım sayesinde
  8. bilgisayartechonology

Bu rehberde nasıl bedava para kazanılır onu söyüycem konuya geçiyorum 1.Nays Bu uygulama iş bankasının resmi uygulaması uygulamayı indirip kayıt olduktan sonra hesaba para gönderin 10tl uygulama hoşgeldin ödülü olarak 10tl vericek sonra hesabınızdaki 20tl yi isterseniz hemen çekebilir siniz 20tl...
  9. bilgisayartechonology

Türk satıcılar hakkında dikkat etmeniz gerekenler !

hazır mediamarkt indirim yapmışken gidip almak mantıklı
  10. bilgisayartechonology

Türk satıcılar hakkında dikkat etmeniz gerekenler !

elden alıp denemek lazım bence bu tip ürünleri ben öyle yaparım mx4 macun alırsam
  11. bilgisayartechonology

Go Mobile Kablosuz Mouse İncelemesi

bende go smart 4k hdmı kablosu aldım 15tl ye hala çalışıyor ama monitörümde hdmı çıkışı yok (https://www.a101.com.tr/elektronik/go-smart-hdmi-kablo/) mouse da hayırlı olsun
  12. bilgisayartechonology

Rehber amd ekran kartları watman hatası sorunu çözümü

bu dediklerimi yapmana rağmen eğer düzelmediyse kapatabilirsin uv yapmayı falanda deneyebilirsin ram lerini falanda kontrol ettinmi eğer düzelmediyse kapat bence
  13. bilgisayartechonology

Sende bu sorun yoksa uygulama na gerek yok
  14. bilgisayartechonology

Watman alanlar için iyi çözüm olur 1659976995 1659977038 Ama denersende bir şey kaybetmezsin watman alma ihtimalini azaltır
  15. bilgisayartechonology

Almadım 1659976947 Daha öncede almıyodum
Top Bottom