Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

İnceleme Cyberpunk 2077 İncelemesi - Sizin deneyiminiz nasıldı?

neresi eksi bunun ? onun haricinde incelemeni samimi buldum teşekkürler emeğin için
  2. bqrr0595

GTA 6 mı geliyor? Son Dakika Haberi!

oynatır gardasım senin sistemin gta 6 niye izliyon
  3. bqrr0595

Rehber Popüler Sensörler ve Özellikleri

iyi iyi en iyinin bi altı g 502 hero :)
  4. bqrr0595

Rehber Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!

iç denetim bu kimseyi alakadar etmez ki çiftbozan vergisi tımar sisteminin bi parçasıdır tımar sistemi ise osman gazi zamanında getirilmiş I. Murat zamanında tam fonksiyonlu olarak ülkede uygulanır hale gelmişti denetim mekanizması ülkenin kendi dinamiklerinin sağlamlığına bağlıdır tarımı mı...
  5. bqrr0595

bizim köylümüzde var bu dediğin şey tarım kredisi çeker önce altına araba çeker biliyorum bunları ama yazdım ben orda çiftçiler eğitimli kişiler olmalı gelecekte çocuktan çiftçi olmak için yetiştirilmiş kişiler olacak ama o gün gelene kadar mevcut çiftçi eğitilmeli DENETİM faktörü...
  6. bqrr0595

tarım konusunda benim akrabalarım da tarım yapıyor ama tarım sistemi o kadar denetimsiz ki hayvancılık keza öyle ben tarım ve hayvancılıklar ugraşan kesimin eğitiminin de yapılması gerektiğini düşünüyorum kara düzen tarım yapıyoruz hayvancılıkla ilgili hayvanlarımız cok değerli bizler için...
  7. bqrr0595

1 numara siyaset te yetkili makamlara bilir kişilerin görevlendirilmesi güçlendirilmiş bir parlamenter sistem güçlü bir denetim mekanizması ve laik bir düzenin hakim olması (laiklik in siyasal islam out) önemli verginin tabandan tavana yayılması vatandaşı birinci dalgada 1 tık rahatlatacaktır...
  8. bqrr0595

Rehber Windows Defender Yeterince Koruyor Mu?

crackli oyun mu oynuyorsun yoksa :)
  9. bqrr0595

Rehber Ekran Kartı Soğutma Katman Listesi

Tier A class için mesela yukardan aşşa yazılıdığı sırada mı kalite artıyor anlayamadım orayı @KeremMm
  10. bqrr0595

MSI Afterburner Kullanım Rehberi Yayında!

ben hala 4 satırdan uzun ekleyemiyorum allah affetsin
  11. bqrr0595

Rehber Asus, Gigabyte, MSI anakart için işlemci UV rehberi

benimki 2019 model 3600 1,275 den aşşa düşünce 4,2 ghzde kapanıyor mesela ondan öyle yazmış olablir
  12. bqrr0595

Malum siteler çok sakıncalı o konuda film felan indiriyorsan torrent siteleri felan da bi ihtimal
  13. bqrr0595

Valla beni kaspersky kadar deli ediyor sanırım iyi yapıyor işini
  14. bqrr0595

İnceleme Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms

ben önerirken zamanında bu monitörü ölü piksel garantisi yok diye gömüyorlardı şimdi kaybolmuşlar cok şükür şahsen kullandığım monitördür kendisi bi kusurunu görmedim canavar gibi monitör ölü piksel gelirse eğer(BİLGİLENDİRME) *asus un garantisi 3 den aşşa ölü pikseli kabul etmiyor * bu...
Top Bottom