Arama sonuçları: *

1. C

İnceleme 🔥Monster Aryond A24 V2 İncelemesi🔥

Ghostingin monitörü var resmen :D, ayrıca bu tarz panellerin ms sürelerine aldanmayın abdullah hacıgülün incelediği monitörlerden almaya çalışın 1 ms yazıyor fakat testlerde 10-30 ms arası çıkıyor.
  2. C

Rehber Trendyol'da moto kurye olmak ve 40 günde 100.000₺ kazanma (Challenge)

zorda kalmadıkça 2 teker üzerine binmeyin derim arkadaşlar sen düzgün kullanırsın karşından yanında araç gelir dokunur beynin pekmezi akar yapanada allah kolaylık versin derim
  3. C

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Evet sorunu çözemeyenler bile var , 350-40k bandına alınabilecek en mantıklı laptop nitro 16 yada nitro 5 gibi duruyor şuanki piyasada
  4. C

İnceleme Hp Victus16 14700hx rtx4060 Kullanıcı Deneyimi(4.ay editi Ptm7950 uyguladım.)(ilk mesaj güncel)

birazdan victusfancıları gelir victus yerine nitro 16 alın diyince linç ediyorlardı klimasız ortamda otofanda fan sesi bile nerdeyse duymadan oyun oynuyorum nitro 16da
  5. C

geçen başka bir konuya r23 testi atmıştım cpu 82 derece nitro 16 7840hs oto fanda 17600 civarı puan aldı ekstra bir şey yapılmadan hocam
  6. C

ben cumartesi nitro 16 aldım driverlar kurulu bios güncel sistem tam performansta ekstar o.c vs bir şey yapmadan 7840hsnin4070in aldığı r23 skoru fan otoda bu arada %100 rpme almamıştım
Top Bottom