Arama sonuçları: *

1. cici

Rehber Üniversite Sınavı Deneyimlerim, Çalışma Programım ve Dahası

bilgi ve emek olarak yarışıyorsunuz başkalarına çelme takamazsınız koşuda ben de geçen yıl girdim tam 30 dk arkamdaki ucube sırayı titretti aralıksız zaten mide ağzımda bunun titretmesi de daha beter ediyor önemli sınav olması böyle rezil hareketler yapabileceğiniz anlamına gelmiyor başarısız...
  2. cici

Rehber Üniversite Sınavı Deneyimlerim, Çalışma Programım ve Dahası

geçen sene extreme kolaydı bu sene de kolaydı diyorlar sorulara bakmadım geçen seneden kolay diyorlardı gelecek sene sınav olur mu bilmem ama olursa extreme extreme kolay olur her halde bunlar sınav falan yapmayı bilmiyor cami imamına hazırlatıyorlar matematik sorularını.
  3. cici

Rehber 9 TL'ye Kötü Bilgisayarda Oyun Oynama

Kyk int ile olur mu hcm 50- 100kb/s
  4. cici

Rehber Anime Önerileri #9= Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu | 2. Sezon Trailer

ayn öyle ama bayağı benziyor yani okurken aklıma anında kazuma geldi :d
  5. cici

Rehber VRM Nedir? Kısaca Bakalım.

Voltajı değiştiren bobinler değil mi? mosfet, anakartta bildğm kadarıyla anhtrlma grvi gryr
  6. cici

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

konu dışına beni etketleyin!!! 👿:blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance:
  7. cici

Rehber Güç Kaynağı Seviye Listesi

FSP HV PRO da koy.
  8. cici

Rehber 27 kasa ve özellikleri

Battlecrusier 0.8mm şasi kalınlığı ve toplam ağırlık 12.5 kg. kaynağı hatırlamıyorum :d
  9. cici

İnceleme Gigabyte B550 AORUS PRO AC Kullanıcı İncelemesi

Bunun tek eksisi her halde tek 8 pin. zaten bu fiyat bandında strix e alamıyorsan ya f ya da carbon'da 8+4 pin var. :d OC'lu 5950X falan 300W'ı rahat geçiyor bu arada tek 8 pin ile yeterli geleceğini sanmıyorum.
  10. cici

Rehber 2000 TL Bütçe İle PC Toplama Rehberi

t5 rgb fiyatına se 224 xt alınabilir :alien: :alien:
  11. cici

Öneri 1800tl İkinci el Kasa toplama

Xeon için anakart OC desteği şeyisi gerekmiyor diye biliyorum.
  12. cici

Öneri 1800tl İkinci el Kasa toplama

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-x3440-4-cores-8-threads-905943036/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ga-p55-us3l-915181183/detay...
  13. cici

Rehber Yeni Oynayacaklar Serisinin 3. Oyunu: Mount and Blade Warband

floris mod da yaz en iyi geliştirilmiş native modu... :alien:
  14. cici

Rehber İ3 10100F vs R3 3100 Karşılaştırması!

A320 alın fiyatları yakınlaşıyor... :mad: 👿
  15. cici

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

cafarokitititenykitiytıtınkıpıtıyurukuhuzugumujurukikiykyrro(cafaranko) bile var sonradan gelmesine rağmen ben yokum... 😫🤭
  16. cici

Rehber Her Bütçe İçin PSU Önerileri [2021-Son Hali]

bu iyi gibi duruyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-cougar-cgr-st-500-500w-fiyati,686054747.html vx yerine olabilir.
  17. cici

İnceleme XPG Invader (ADATA)Kasa

çekiçle vur veya çakmak tut bakalım kasaya bir şey oluyormu? malzeme kalitesi çok iyi diye biliyorum ama deneme amaçlı... :alien: bu kasa alınacaksa 2 tane şu fandan alınabilir. mesh olsa iyi olurdu airhawk duo gibi hava akışı çok iyi kasalara karşı baya sıcaklık farkı oluyor...
Top Bottom