Arama sonuçları: *

1. D

Rehber Chia Coin Nedir ve Nasıl Farming Yapılır?

Kanka bu updateleri nerden takip ediyorsun resmi açıklamalar nerden geliyor
  2. D

https://www.n11.com/urun/seagate-skyhawk-st8000vx004-35-8-tb-256-mb-7200-rpm-sata-3-hdd-1213231?magaza=derin-bilisim#unf-info ben bu hddyi aldim da uygun mu? 1620574255 arkadaşım bu kameralar için falan dedi de
  3. D

ben 15tblik harddisk aldım, ne yapayım?
  4. D

şu an plot oluşturup kazalım mı yani bu durumda yapılacak mantıklı şey nedir sen ne yapıyorsun, protokolü mü bekleyelim şimdi açıp kazabildiğimizi kazalım mı ne yapalım :D
  5. D

yani şu an açtığım plotları havuzlar açılınca kullanamayacağım öyle mi?
  6. D

o zaman ayrıyeten plot açmamız da gerekmeyecek öyle mi resmi pool için
  7. D

anladım, sadece öğrenmeye çalışıyorum yoksa yanlış anlama :D bir de şeyi merak ediyorum proje sahibinin poolu çıkana kadar chia blockchain uygulamasında kazım yapsak, resmi pool çıkınca blockchain uygulamasında kazdığımız xch'leri oraya aktarabilicek miyiz
  8. D

aynı kontrolü ethermine gibi bir sürü farklı pool sitelerine de vermiyor muyuz zaten, hpool'un dolandırıcılık geçmişi mi var 1620571356 Bir de başka bir pool çıktığında o pool da 25 kelimelik şifreni istemeyecek mi zaten, poolların bizim arsaları çalıştırabilmek için hesabımıza erişebilmesi...
  9. D

ödüllerini alırlar ne demek, senin amacın chiacoin hazır yüksek bir seviyedeyken cebine hızlı para sokmaksa ne kaybedebilirsin?
Top Bottom