Arama sonuçları: *

1. E

1.1.1.1(Cloudflare WARP) ile sadece Discord'a bağlanmak-Warp Split Tunneling (2)

Şu an hatırlamıyorum fakat dashboard üzerinden bir şeyler kurcaladım, domainleri silip geri yazdığımı hatırlıyorum. Şu anda ben sorunsuz kullanıyorum zaten, farklı kişiler bağlanamıyor sadece. Ve bağlanmaya çalışan 3+ arkadaşım farklı farklı firmalardan internet kullanıyorlar.
  2. E

1.1.1.1(Cloudflare WARP) ile sadece Discord'a bağlanmak-Warp Split Tunneling (2)

Farklı tarayıcı, ad blocker kapatma veya cookie temizleme çözüm olmadı. Toplamda 5 kişi giriş yapabildi zaten belirli bir tarihe kadar, fakat sonrasında bağlanmak isteyen kimse bağlanamadı. Acaba yanlışlıkla bir ayar mı değiştirdim desem giriş bile yapmadım dashboard kısmına, veya şu anda bir...
  3. E

Kendim ve bir çok arkadaşım adına bunu yapmayı denedik fakat ekip ismini girip ekipe giriş yapmaya çalıştığımızda görsele eklediğim hatayı alıyoruz. Buna bir çözüm bilen veya yaşayan var mı ?
Top Bottom