Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

Rehber RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]

Şuanda overclock'a gerek yok. Stok ayarlara geri çektim ben zaten. Dertsiz başa dert almaya gerek yok şimdilik :)
  2. ensbhdr55

Crucial ballistix rgb 2x8 dual channel 3200 mhz cl16 ramler takılıydı. 3733 mhz cl14 oluyor rahatlıkla stabil çalışıyor. Crucialleri dün çıkarıp corsairleri (Corsait RGB RT 3600mhz CL16 16x2) taktım. Donanım değişikliği algılandı uyarısından sonra pc açıldı ve baktığımda corsairler aynı şekil...
  3. ensbhdr55

İyi olup olmadığını nasıl anlıyoruz dostum ? eski Crucial ramleri çıkarıp corsairleri taktım. Direkt 3733 cl14 de çalıştırdı PC’yi açtı. Donanım değişikliği var dedikten sonra. Ben stok yaptım tekrardan
  4. ensbhdr55

Crucial ballistix rgblerim 2x8 micron e die. 3733 cl14 kullanıyordum çok rahat bi şekilde . Çip aynı olduğuna göre muhtemelen Buda oluyordur. @RevDeisDou daha iyi bilir.
  5. ensbhdr55

https://www.amazon.com.tr/dp/B09C5VRSRG?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details Parça bu Sonuç : Yararlı konu.
  6. ensbhdr55

İnceleme Fury X , HyperX Cloud Alpha S , Logitech G Pro X ,HyperX Cloud II // Ayrıntılı karşılaştırma \\

Cs go valorant da denemem lazım , müzik kısmında sesler çok temiz fakat bass yok blackshark v2 de. Logitech g pro x dengeli bence oyundada filmdede müziktede. Fakat THX sertifikalı Blackshark v2. Filmlerde duyamacağın çoğu sesi bunda duyuyosun. CS go ve valorantta deneyeyim öyle haber vereyim...
  7. ensbhdr55

İnceleme MSI BRAVO 15 Ryzen 7 5800H RX5500M / Güncellendi !!! İç kısım ve soğutmanın tamamı !!!

Sessiz , max hızda çalışmadı henüz hiçbir oyunda. Dönüyor mu dönmüyor mu anlayamıyosun oyunun içindeyken ( kulaklıksız hemde)
  8. ensbhdr55

İnceleme Fury X , HyperX Cloud Alpha S , Logitech G Pro X ,HyperX Cloud II // Ayrıntılı karşılaştırma \\

Ben Fury X alıp denedim hoşuma gitmezse onu da geri veririm diye. Cloud 2 , alpha s , g pro x hoşuma gitmedi pek. Ama yinede bunlar arasında alınabilecek olsn kulaklık g pro x. Hyper x de bass denen bişey yok. Kulaklığa 1500 lira vereceksem her alanda kullanmam lazım , müzik oyun dizi film.
  9. ensbhdr55

İnceleme 🔥Razer Blackshark v2 İnceleme🔥

Işık yokmuydu ya bunda ? Logosunda benmi yanlış gördüm bunu. V2 x de yoktu hatta bunda vardı sanki...
  10. ensbhdr55

İnceleme MSI BRAVO 15 Ryzen 7 5800H RX5500M / Güncellendi !!! İç kısım ve soğutmanın tamamı !!!

Yardımcı olabildiysek ne mutlu teşekkürler yorum için :)
  11. ensbhdr55

Gereksiz dediğin konudan 5 kişi faydalanıp cihazı satın aldı hocam. Üsluba dikkat edersen sevinirim. Teşekkürler yinede yorum için.
  12. ensbhdr55

Teşekkürler hocam sağolasın. Kardeşim gidene kadar ekleyeceğim kullandıkça. Bide sniper elite 4 var aklımda bakalım.
  13. ensbhdr55

Teşekkür ediyorum hocam. Tamamdır onuda eklerim yakın zamanda. Vakit olmadığı için denemelik atmıştım o valorant testini. Dereceli maç atarız sorun değil :D 1629825513 Rica ederim çift kanal çok etkiliyor fps oyunlarında evet. ( Valorant , cs go , lol vs.) 1629834829 @alpolojix @xpries @ThorJ...
  14. ensbhdr55

Garanti bozulmuyor msi laptoplarda ram ve ssd değişince. Soğutma bloğunu sökme veya kasaya zarar verme bişey olmuyor. Arayıp sorabilirsin ben dün sordum bozulmuyor dediler.
  15. ensbhdr55

8 gblik ramin maalesef boyutundan değil, çift kanal yani 2 tane ram olmasından dolayı fark ediyor evet :) 4 + 4 olsa bile daha çok fps alırsınız. Yanına bir tane 8 ekleyebilirseniz bu sorun çözülecektir. 1629815989 Alt kasasının açıklığı aslında önemli hava alması açısından. Bence tasarımı çok...
  16. ensbhdr55

Aynı derken , 1 tb ssd 2x8 3200 mhz ram , işlemci ve ekran kartı aynı değil mi ?
  17. ensbhdr55

İnceleme 🔥Razer Blackshark v2 İnceleme🔥

Bunun kenarındaki logolar ışıklı değil miydi ya ? Ben aldım şuan elimde Sesi çok yüksek değil ya bence. Medusadan geçtim buna Medusadaki yüksek sesi hiç bi kulaklıktan alamadım FURY X harici. Eline sağlık bu arada yazmışımdır belkide.
Top Bottom