Arama sonuçları: *

1. erencavdarr

İnceleme Starbucks PIKE PLACE MEDIUM ROAST

Tamam işte ben bu linkini attığım kahveden başka içmediğim için bilmiyorum benim kahveyide içtiysen yorumla diyecektim
  2. erencavdarr

İnceleme Starbucks PIKE PLACE MEDIUM ROAST

Ben filtre kahve olarak bunu içiyorum eğer içtiyseniz buna da bi yorum yapında damak zevkini öğrenmiş olayım
  3. erencavdarr

Rehber BIOSTAR B450MH Secure Boot Nasıl Açılır?

Adam zaten biostardan aldı infoyu dadaweararawe
  4. erencavdarr

İnceleme Gametech Black Rider Red Switch Mekanik Klavye İncelemesi

Gametech Black Rider İyi günler DA forum üyeleri. Bu incelememde uygun fiyatta alabileceğiniz sessiz mekanik klavye olan Gametech Black Rider ürününe yakından bakacağım. Öncelikle ben bu ürünü doların 11₺ olduğu bir zamanda 275₺'ye aldım ve bu yüzden bu fiyatlandırma üzerinden...
  5. erencavdarr

Rehber BIOSTAR B450MH Secure Boot Nasıl Açılır?

adam ya adam geldi adam : ) kralsın
  6. erencavdarr

İnceleme Tigoes K9 Ucuz Oyuncu Klavyesi Up Uzun Kullanım Deneyimi [5 YIL]

O çıt çıt yokta illa bi ses istiyosan çıkarıyor :D 1614672790 Ama ses basarken değil tuşlara değerken çıkarıyor :D
  7. erencavdarr

İnceleme Gamepower Luna 7.1 ve 3D Kulaklığı Uzun Kullanım Deneyimi [1 YIL]

Şu kafa bandı olmaması almamam için bir sebep. Tercih meselesi diyelim
  8. erencavdarr

İnceleme Gamepower Luna 7.1 ve 3D Kulaklığı Uzun Kullanım Deneyimi [1 YIL]

Geçen sene tam bu dönemlerde aldığım bu kulaklığı 1 yıldır kullanıyorum ve deneyimlerimi sizlere aktaracağım. Ben satın aldığım zaman 200-220₺ civarlarındaydı fakat şuanda 280-300₺ aralığında satılıyor. Değerlendirmemi aldığım fiyattan, alınır mı sorusuna da şuan ki fiyattan cevap vereceğim. Bir...
  9. erencavdarr

Hala piyasada ve mekanik hisli diye alan çok diye yaptım. E tabi biraz erken yaptım ürün daha elime yeni ulaştı (!) :D 1612534232 Tigoes,Piranha,Everest ve bir sürü marka birbirinin kopyası ürünler çıkartıyor. 1612534305 Şu başlığa nasıl inceleme eki ekleyeceğim?
  10. erencavdarr

Merhabalar herkese. Bundan 5 yıl önce 40 TL'ye aldığım Tigoes markasının K9 modelli rainbow aydınlatmalı (isimdeki renkler klavyenin renk sıralaması) yüksek tuşlu bir klavyesidir. Klavye sessiz olmasına rağmen ellerinizi üstünde gezdirdiğinizde rahatsız edici bir ses çıkarıyor. Onun haricinde...
  11. erencavdarr

Merakla Beklenen Netac n535s 480gb Kısa İnceleme

2 günde gelmiş maşallah. Bence süper
  12. erencavdarr

sistemi topladılar mı yoksa parça parça mı geldi. 2 gün çok iyimiş topladıysalar
  13. erencavdarr

@Jony Case reis sistem kaç günde geldi
  14. erencavdarr

sanırım game garaj aquarius 5an sistemi özelleştirip (benle aynı) aldın 1596808985 keşke depolamayı boş bırakıp ayrıyeten ssd alsaydın
Top Bottom