Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Rehber Kendi Gecikmeniz Ne Kadar ?

144hz 1ms tn monitör rival 650 mouse birde merak ettim mouse kabloyu takıp denicem.
  2. flitttermice

Öneri Detaylı Starfield İncelemesi

Bence game pass alıp oyna derim 80 tl aylık zaten uzun süren bir oyun 1 ayda bitecek bir oyun değil, pahalı değil hiç bu kdar ucuza oynamak veri nimet bence. 1694161935 Düzenliyeyim onu ozaman nvidia tarafında bu kadar sorunlu olduğu bilmiyordum açıkçası arkadaşlarda yazdı kötü diye. 1694162099...
  3. flitttermice

10400f zayıf bir işlemci olmasına rağmen gayet iyi fps alıyorum dostum.
  4. flitttermice

Ben kötü olarak bakmıyorum eksikleri olan mükkemel bir iş olarak bakıyorum güncellemeler ile toparlarlar diye bakıyorum . Xbox ın almasına oyunların zayıf kalmasına ise bethasdanın bir çiftlik hayvanı olmasına ve büyük bir çiftliğie girdiğini düşünüyorum küçük bir benzetme ile süt sağıyor ve...
  5. flitttermice

O konuda haklısın aksiyon öğeleri ve savaş mekanikleri ve vuruş hissiyatı üzücü zatıf kalmış.
  6. flitttermice

Hocam gerçekten objektif baktım bug ve optimisazyon konusunda dedim zaten bende ne optimizasyon kötü nede nede bug var rx 6700xt sistemde ultra ayarlarda 1440pde 40 üzeri alıyorum kapalı alanda 60 küsür oluyor. Ayriyeten yüz bugunu bende gördüm ama rastlamadım gerçekten. Diyalogları bana güzek...
  7. flitttermice

Kocaman bir evren çok iyi :D
  8. flitttermice

Hocam 10 tane falan indim yaşam vardı hepsinde yabancı bir sitede haber okudum 48 tanesi dolu dolu yazıyordu. 1694130961 O konudan bende eminim şaşırtıcı bir oyun görevler zaten güneş sistemini bir gezidiriyor ana gezegenden.
  9. flitttermice

Evet arkadaşlar gelelim fasulyenin faydalarına. Öncelikle incelemem tamamen tarafsız son 3 yılda tam tamına 121 Playstation, Xbox, Pc, Switch oyunları bitiren biri olarak konuşucam ayriyeten 3 yaşından beri babamın oyunculuk sevdası neticesiyle oyun oynayan biri olarak konuşucam tekrar ediyorum...
  10. flitttermice

İnceleme G870 Hariç Excalibur Neden KESİNLİKLE Alınmaz? G900'üm Nasıl Yandı?

Casperdan klavye bile almam diyordum zaten her zaman bu konuda arkadaşlara küpe olsun almasınlar.
Top Bottom