Arama sonuçları: *

1. habbassaka

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

fps oyunlarında denediniz mi? seslerde bir gecikme var mı az da olsa bir gecikme hissediliyor mu? yoksa direkt net mi sesler? kulaklık gayet güzel duruyor uzaktan bakınca.
  2. habbassaka

İnceleme Kodak x120 Pro - İnceleme

ssd ne derece dolu ?
  3. habbassaka

Rehber RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]

hocam klasik olacak ama incelerseniz sevinirim, iyi midir? aynı seriden 2 ram kullanıyorum(diğerinin değerleride bununla aynı hiç bir fark yok) total 32gb
  4. habbassaka

Rehber İmzalarınız Daha Güzel Olsun | Gradient İmza Yapma Rehberi

deneyeceğim edit: eh daha uğraşmayacağım oldu gibi ty
  5. habbassaka

İnceleme AOC GK200 Klavye İncelemesi

sade ve şık duruyor açıkcası fiyatı da güzel geldi bana ne yalan söyleyeyim. kısa sürede tuş problemi, takılması vs yoksa harika.
  6. habbassaka

Rehber Steam Arkaplan Satarak Para kazanmak

Denendi ve onaylandı, SONUÇ: Gerek yok, teşekkürler. -68TL içerdeyim. Şaka bir yana şansımı denedim belki pahalı bg çıkar diye olmadı.
  7. habbassaka

İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

Padler değiştirilebiliyor evet
  8. habbassaka

İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

Cloud Alpha dan bu kulaklığa geçtim, 4 senedir kullanıyordum artık wireless bir şey arıyordum bugün elime geçti bu kulaklık, açıkcası ses seviyesi olarak çok yakınlar ama aklım alphayı aramadı değil hadi birbirine yakın diyelim bu seferde malzeme kalitesi gerçekten fiyatına göre hissettirmiyor...
  9. habbassaka

Rehber Epic Games Oyunlarını Telefonda Oynayın

Sen valla taktın bu telefondan cloud gaming olayına geçende steam link konunu incelemiştim :D Teşekkürler
Top Bottom