Arama sonuçları: *

1. imasa32

Rehber CS GO'da hesabımızın güvenli olduğunu nasıl anlarız?

Yeterli değil. Yazdığım rehberdekileri kontrol edip aynen uygulayın
  2. imasa32

İnceleme Ülker sütlü çikolata

İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Afiyet olsun hocam
  3. imasa32

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

Cs go alış-satış, item hakkında bazı bilgiler hakkında etiketleyebilirsiniz
  4. imasa32

GTA 6 mı geliyor? Son Dakika Haberi!

Ben Rockstarın yerinde olsam GTA 6'yı falan getirmezdim. Hala GTA5 oynanıyor ve yayınları da çok izleniyor. Gidip de bir daha para harcayıp GTA6 falan çıkarmazdım. Şayet GTA5'in oyuncu sayısı falan iyice düşerse anca öyle piyasaya sürerdim
  5. imasa32

Zaten scam siteler sıkıntı. Diğer güvenilir olanlardan bir şey olacağını düşünmüyorum.
  6. imasa32

Çok haklısın da bazen kafadan atılmıyor ama sen üstesinden gelmişsin tebrik ederim
  7. imasa32

Ben senin yerinde olsaydım yaşama sevincimi kaybederdim. Dolar 3 lirayken ben de 200 dolar civarı item kaybetmiştim psikolojik olarak kötü etkilendim spora gidiyordum o zaman da 20 kilo vermiştim fazlasıyla geri aldım bu yüzden
  8. imasa32

Kusura bakma aga onu diğer konuya sordum diyince. Bence %10 kar daha mantıklı geliyor çünkü st bıçaklara teklif verdiğinde onun bir de satın alma süresi var hemen tak teklif verince envantere gelmiyor. Ama %10 kar her hafta için çok güzel
  9. imasa32

Her zaman sıkıntı olmuyor zaten. Ben de bilmediğim bir siteye girmiştim sadece şifre değiştirdim hiçbir sıkıntı olmadı. Daha sonradan api key iptal etmek gerekiyormuş. Öğrenince sıfırladım.
  10. imasa32

Valla hocam bildiğim kadarıyla bu dediklerimi yaptıktan sonra düzelmesi gerekli. Daha önceden böyle bilmediğiniz sitelere girdiniz mi?
  11. imasa32

İlk başta api iptal et daha sonra şifre değiştir daha sonra takas linkini değiştir
  12. imasa32

Ne çıkıyor. Alan adı falan orada sayılar mı yazıyor?
  13. imasa32

Aslında mantıklı. Ben yapamadım rehber açmayı
  14. imasa32

Merhabalar. Şu aralar CS GO'da spam, dolandırıcı siteler iyice çoğaldı ve çoğu kişi bunların oyununa gelip dolandırıldı ve dolandırılmaya da devam ediyor. Bunun önüne geçmek için ilk başta bilmediğiniz sitelere girmemeniz konusunda sizleri uyarırım. Peki bir sitenin scam site olduğunu nasıl...
  15. imasa32

İnceleme ID-Cooling SE-224-XT-R inceleme

Eline sağlık. Bunu mu yoksa t6 ultrayı mı önerirsiniz?
Top Bottom