Arama sonuçları: *

1. lia shine

Rehber Fiber Altyapıya ulaşmanın en hızlı yolları

Ahahahah valla annem adama teşekkür et falan dedide linkedlnden sürekli bildirim geldiği için hesabı kapattım bile.
  2. lia shine

Rehber Fiber Altyapıya ulaşmanın en hızlı yolları

Deneyin arkadaşlar deneyin. Denemekten zarar gelmez. Bize sizin binanıza fiber kutusu koyulmaz çünkü önceden reddetmişsiniz dendi. Sağ olsun Furkan abim yardımcı oldu dediklerini uyguladım ve şuan 200mbps pakete sahibim :D .
  3. lia shine

RTX 3090 GIGABYTE GAMING OC İNCELEMEM - Ultra mini inceleme

hocam bu işlemciyle mi devam ediceksiniz
  4. lia shine

İnceleme Razer Kraken Tournament Edition İnceleme

ben teşekkür ederim güle güle kullanın :)
  5. lia shine

İnceleme 🟢8 Başlıkta Razer Kraken Tournament Edition İnceleme🟢

kanka ben bassları ve titreşimi biraz daha az hissetmeye başladım acaba alıştığım için midir? Yoksa sende hala aynı mı?
  6. lia shine

İnceleme 🟢8 Başlıkta Razer Kraken Tournament Edition İnceleme🟢

eline sağlık güzel olmuş fakat bütçeyi yanlış yazmışsın sanırım
  7. lia shine

600 İtopya beylikdüzü şubesinden elden aldım 1627227445 evet benimde çok hoşuma giti
  8. lia shine

Blackshark v2 daha yeni bir kulaklık ve daha iyi olacağını düşünüyorum 200 300 lira az para değil illa ki arasında fark vardır. 1627139950 teşekkür ederim
  9. lia shine

Öncelikle hoş geldiniz değerli donanım arşivi forum üyeleri bugün sizlere yeni almış olduğum Kraken Tournament Edition kulaklığını inceleyeceğim. Yaklaşık 2 3 Dakikanızı alır sanırım, başlayalım. KUTUSU...
  10. lia shine

Rehber Razer Kraken T.E THX Spetial Audio Çalışmama Sorunu Çözümü

Yaklaşık 3 4 gün önce Kraken T.E Aldım dostlar ve thx açıp kapatınca hiç bir değişiklik olmadığını fark ettim. Youtubeden baktım kimse adam akıllı video yayınlamamış hatta konuyla alakalı 2 3 tane video var onlarda ben de işe yaramadı. Şimdi nasıl çözdüğümü anlatmak istiyorum... İlk öncelikle...
  11. lia shine

Kulaklık incelemesi paylaşacakken nelerden bahsetmeliyim?

Yeni kulaklık aldım hiç incelemesi yok forumda incelemek istiyorum ama nelerden bahsedeceğimi bilmiyorum. Peki ya nelerden bahsetmeliyim?
  12. lia shine

Kulaklık Öneri Rehberi

iyi geceler o zaman zz :D
  13. lia shine

Kulaklık Öneri Rehberi

bütçem 2 k yok burda ürünler (!)
  14. lia shine

Kulaklık Öneri Rehberi

bence daha kısa olmalıydı yarısını okudum uykum geldi devam edemeyeceğim
Top Bottom