Arama sonuçları: *

1. mortah

Rehber Hepsiburada 150 TL ve Üstü Bir Ürünü 100 TL İndirim İle Almak !

Hocam tam olarak ne zaman bedavaya ürün almaya başlarız ? Fkjfafajrajraajrarjitst
  2. mortah

İnceleme Corsair Katar Pro Wirelles İncelemesi

Mousepad değiştirdikten sonra yaşamadım
  3. mortah

İnceleme 🟢FURYLEVEL RAMPAGE FURY Z

Eline sağlık hocam.
  4. mortah

Evet hocam yoksa böyle açılan birçok konu olacak :D Başlık 'Dünyanın En Iyi Mousesi Katar Pro Wirellesi İade Etmiyorum' https://forum.donanimarsivi.com/konu/duenyanin-en-iyi-mousesi-katar-pro-wirellesi-iade-etmiyorum.426261/ Ben şahsen böyle bir şey ile karşılaşmadım malzeme kalitesi gayet iyi.
  5. mortah

Herkese merhabalar, bugün sizlere 1 haftadır kullandığım Katar Pro Wirelles isimli mouseyi elimden geldiğince anlatacağım. (ilk incelemem olduğu için hatalarım olursa uyarır/düzeltirseniz sevinirim.) -Kutu İçeriği Kutu: Kutu genel olarak sade bir yapıya sahip. Şahsen benim hoşuma gitti...
  6. mortah

İnceleme ViewSonic XG2405-2 İNCELEME

Sondaki viper wp'simi 😍😍 @AydinSahin
  7. mortah

Dünyanın En Iyi Mousesi Katar Pro Wirellesi İade Etmiyorum

Geçici kullandığım mousepad bir speed mousepad sizce yeni masa alınca bunu almak işimi görür mü? https://ty.gl/sznx064fvs
  8. mortah

Alacağım lâkin masamı değiştirince
  9. mortah

Bu küçük olaydan sonra 1 hafta içinde güzel bir rehber akar bence 😅
  10. mortah

Anlamadım ki bende logitechin klasik 40x30 kouse padinde hızlı hareketi okumuyor ama evdeki eski flaxes marka mousepad de güzel okuyor her hareketi
  11. mortah

Herkesten özür diliyorum. Raporlayabilirsin yanlış bilgilendirmekten dolayı. Sorun mouse de değil mousepad deymiş. Fıstık gibi çalışıyo. @M-Q^GÖKTÜRK @OnTheRoonKilled @RevenKalr @RevDeisDou
  12. mortah

150 tl Palm tutuş Kablolu kablosuz farketmez.
  13. mortah

Tavsiye etmiyorum ben düşük dpi/sens te takılmalar oluyor. 1628083771 Şu an corsair harpoon pro rgb almayı düşünüyorum
  14. mortah

Şahsen ben tavsiye etmiyorum. Zaten sensörü 100ips bir sensör olduğundan kendini belli ediyor. 1628083566 İndirimlerle 148 tl ye almıştım
  15. mortah

Videolarını izleyip te almıştım lâkin valorant ve csgo da 800dpi ve 0.5 sens te takılmalar yaşadım cs de adeta hareket edemdim. Bu yüzden iade ediyorum. Sizce doğru mu yaptım? Ve 150tl bütçede daha iyi bir sensöre sahip mouse öneriniz var mı? Elimdeki rampage gentle devam mı etmeliyim? (Eski...
  16. mortah

İnceleme Razer Kraken Tournament Edition İnceleme

Güzel inceleme kraken serisinin tasarıma hep çok güzel 🤩
  17. mortah

Rehber Hikayeli Dev Oyun Listesi

Aynı seyleri yapmaktan sıkılmıyor musun mesela?
  18. mortah

Evet beğenilen oyunlar lâkin residen evil 4 efsanesi diye bir şey var -Atmosferin dönemine göre iyi olması -Yeni tarz kamera açısının iyi yerleştirilmesi -Vuruş hissiyatı -Sürükleyici hikaye
  19. mortah

Fallout 76 iyi değil Resident evil 4 nerede tps oyunlara yeni kavram kazandırmış bir oyun
Top Bottom