Arama sonuçları: *

1. M

İnceleme Samsung Odyssey G6 G65B 1ms(GtG) / VA panel (LS27BG652EUXUF) Monitör Ghosting Testi

S Sağ üstteydi hocam sanki içinde toz parçası kalmış gibiydi.
  2. M

İnceleme Samsung Odyssey G6 G65B 1ms(GtG) / VA panel (LS27BG652EUXUF) Monitör Ghosting Testi

Hocam ben hem cs2 hemde , rdr2 , uncharted, black mhyting tarzı oyunlar oynuyorum renk kalitesi çok iyi . Her hangi bir çizgi sorunu yaşamadım fakat açtığımda ölü piksel gibi bişey vardı sonradan düzeldi. Gecikme ve ghosting sorunu yaşamadım. Tüm samimiyetimle tavsiye ederim.
  3. M

Evet hocam izlenimlerim üstte yazdığım gibi. Fiyatına göre mükemmel. Sizin sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
  4. M

Merhabalar yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gerçekten çok iyi bir monitör. Hem fps hem de hikayeli oyunlar oynuyorum kesinlikle parasını fazlasıyla hak ediyor. Smart tv özelliğide gerçekten çok iyi, Bir çok uygulama var ve çok hızlı stabil çalışıyor.
Top Bottom