Arama sonuçları: *

1. nihatcebi

İnceleme GameBooster 280HZ 1MS IPS Monitör İncelemesi

Hocam ordan deneyin, olmazsa bir program önereceğim ordan denersiniz. Eğer ikisi de olmazsa monitör 240hz üzerini desteklemiyor demektir zaten.
  2. nihatcebi

Hocam bazı şeylerin değerini çok sonradan anlayabiliyoruz :) AOC monitörünüzü de overclock ile belki 280hz'e çıkartabilirsiniz. Deneyin derim. 280hz olmazsa bile 270hz falan olabilir.
  3. nihatcebi

Yok hocam ghosting falan artmadı ilk aldığımda nasıl ghosting yoksa hâlâ o şekilde yok.
  4. nihatcebi

Yok hocam konuda belirttiğim gibi. Çok şaşırmıştım ben buna.
  5. nihatcebi

O zaman alınabilir hocam. Marttan beri bu yana kullanıyorum çok şükür bi sıkıntısını görmedim. Ghosting sorunu tüm IPS monitörlerde olabilir hocam bu normaldir haberiniz olsun alınca şaşırmayın. :)
  6. nihatcebi

Evet hocam hâlâ kullanıyorum bir sorunu yok. Şu an ki monitör fiyatlarını pek bilmiyorum ama 6200 TL'ye başka monitör yok mu hocam biraz fazla gibi geldi. Diğer 144hz monitörler 5kya dayandıysa bu monitör mantıklı geldi.
  7. nihatcebi

İnceleme Intel Arc 770 - İnceleme

Elinize kolunuza sağlık baya detaylı bir inceleme olmuş.
  8. nihatcebi

Kafana cidden acıdım dostum. Adamlar neden panel bilgisini özelleştirip BOE yazıp modelini versin şaka mısın sen ya :D Ayrıca önerdiğin monitör 165hz ve ben renklerden çok Hzye önem verdiğim için benim ihtiyacımı çokça karşılıyor korkma sen. Bu monitörü almak isteyen insanlarda hzsinden dolayı...
  9. nihatcebi

Pixio panel diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. BOE panel olduğunu sanmıyorum da ne demek ya :D? Kendim panelin özelliklerine baktım. Monitörü neye göre önermiyorsunuz ve yanlış bilgiler uçuşmuştan kastınız nedir? 1688045498 Gameboosterin kullandığı paneli kendi monitörümden baktım. BOE...
  10. nihatcebi

İnternette araştırma yaparak bulabilirsiniz hangi paneli kullandığını Asus'un.
  11. nihatcebi

Diğer monitörlerinde fiyatı arttığı için hâlâ uygun olduğunu düşünüyorum hocam, alınır.
  12. nihatcebi

Elimde video yok fakat kendi monitörümden panelin bilgisine ulaştım. Monitörü aldıysanız eğer alttaki yolu izleyerek panel hakkında bilgi edinebilirsiniz: Monitörün güç kablosunu çıkarın ve o tuşlardan birine basılı tutarken monitörün güç kablosunu geri takın, görüntü gelene kadar basılı...
  13. nihatcebi

Ekranı aşağı yukarı döndürebilirsiniz ama ekran hareket etmiyo aşağı yukarı doğru. Yükseklik ayarı yok.
  14. nihatcebi

Konuda yazdıklarım dışında bir sorunu yok şu anlık hocam, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  15. nihatcebi

Hocam ıslak bezle sildikten hemen sonra kuru bezle silin kalmaz. Araba camı siliyormuşsunuz gibi düşünün. Kalmıyor bende.
  16. nihatcebi

165Hz ile 280Hz arasında dağlar kadar fark var, bunu alın bence.
  17. nihatcebi

Bilindik markaların monitörleri tabii ki daha güzel fakat fiyat olarak uçuk oldukları için bizim gibi kullancılara da böyle f/p monitörler işimize geliyor :D
  18. nihatcebi

Evet bende öyle yaptım, MPRT'yi açtıktan sonra parlaklık düştü ama arttırarak hallettim.
Geri