Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

İnceleme AKKO 5075B Plus Shine-Through Tri-mod inceleme.

Zaten sessiz bir klavye galiba hani ben değiştirmeyi düşünmem tuşları ama önerebileceğin başka varsa ondada bakabilirim.
  2. oğuzhan18

İnceleme AKKO 5075B Plus Shine-Through Tri-mod inceleme.

güzel inceleme bende klavye arayışındayım banada bu klavyelerden çok önerdiler ama benim hoşuma gitmedi o yüzden buna kara verdim ama...
  3. oğuzhan18

İnceleme ROG Strix 2.4 GHz 7.1 İncelemesi

Dostum dediğin gibi bu kulaklık 40mm sürücü var hyperx 53mm sürücüsü var arada büyük Bi fark yaratıyorum mantıken bu kulaklık 40mm olan tahminimce az ses vermesi gerekir yorumunu bekliyorum tahminimce.
  4. oğuzhan18

İnceleme GameBooster 280HZ 1MS IPS Monitör İncelemesi

Tamamdır işteyim şu an siz yazın evde ikisinide denerim model bu.
  5. oğuzhan18

Kendi overclock özelliği yok ama amd üzerinden olabiliyor ordan mı deneyeyim hocam.
  6. oğuzhan18

Çok güzel monitör zamanında 4100 TL'ye almadığıma okadar pişmanım ki gittim 7k fiyata 240hz ips AOC aldım
  7. oğuzhan18

Rehber Fc(Fifa) 24'ü 704₺'ye Almak!

Çok teşekkür ederim herkeze oyunu alıyorum ozaman saol 🤣
  8. oğuzhan18

Hocam ben ilk defa fifa alcam oynucam o yüzden heyecanlıyım fifa 23 yok bende gende ea play aldığımda yüzde 10 indirim olur demi tek sıkıntı nays ile steama bakiye yüklediğimde 100 TL geri ödeme yapıcak demi olay bu sadece.
  9. oğuzhan18

Hocam gece uyumuşum şimdi işe geldim. Ea play alıyorum ondan sonra steam hesabıma kartlar bölümünden nays ile bakiye yüklüyorum 840 TL bakiye yatınca steama ilerleyen zamanlarda 100 TL nays hesabıma gelicek ve steamdan fifayı alırken indirim uygulanmış bir şekildemi alıyorum yoksa ea play ile...
  10. oğuzhan18

nays ile yapmam gereken tam olarak nedir hocam oyunu komple ordan mı alacam yoksa belirli bi steam için harcamamı yapcam
  11. oğuzhan18

şu anda yardımcı olursanız güncel olarak düşük ne kadara alabilirim pubg olayı tamam 280 tl var steam üzerinde nays ile tek kart ile yapsam tahmini kaça gelir oyun acaba ?
  12. oğuzhan18

konu öldü galiba ?
  13. oğuzhan18

bu taktiği hala yaparsak geçerlimi acaba ?
  14. oğuzhan18

Rehber Monitör Üreticileri Tüketiciyi Nasıl Kandırıyor? MPRT ve GTG Gerçeği!

aslında bu monitörü hem fiyatından dolayı aldım hemde düşük giriş geçikmesi özelliği olduğu için aldım hemde mprt ile beraber açılabiliyormuş.
  15. oğuzhan18

Merhaba gaming gecesinden bu monitörü 7k fiyata aldım yorumunuz nedir acaba teşekkürler. https://www.incehesap.com/aoc-24g2ze-bk-23-8-0-5-ms-240-hz-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-61530/
  16. oğuzhan18

Evet özellik açık olunca o modlarda kullanılıyor ama ben tercih etmiyorum.
  17. oğuzhan18

Wiewsonic ve AOC modellerinde düşük giriş geçikmesi özelliği hakkında bilgin varmı bu özelliği açınca mouse kayganlaşıyor ve daha güzel pik ve reflexx atabiliyorum.
  18. oğuzhan18

İnceleme GameBooster GB-2428FF 23.8" 280HZ IPS

acaba düşük giriş gecikmesi özelliği mi oluyor benim monitörde o özellik var oyun daha akıcı mouse ivme geliyordu.
  19. oğuzhan18

İnceleme GameBooster GB-2428FF 23.8" 280HZ IPS

monitörün ösd menüsünden mprt deyil de bide tepkime süresi var onu yüksek seçince ne oluyor tam olarak acaba ?
Top Bottom