Arama sonuçları: *

1. omerdesouza

İnceleme AJAZZ 159 PRO İnceleme (Meşhur Mouse)

Bugün geldi. Skatezlerini hiç beğenmedim. Ve tahmin ettiğim gibi elimde yok oluyor kullanması çok zor ama çok güzel mouse.
  2. omerdesouza

İnceleme Temu/Aliexpress LEGO ( Replika) İnceleme!

Tesadüfün böylesi ben de alırım :D 1721390348 Zaten bir söylenti vardı işte Taxi filmi aslında Peugeot markasının PR’ı diye harbiden olabilir yani.
  3. omerdesouza

İnceleme Temu/Aliexpress LEGO ( Replika) İnceleme!

Kutusu satılık mı hocam :kekw:
  4. omerdesouza

İnceleme E-YOOSO Z686 Klavye İnceleme

Aydınlatması bayağı kaliteli duruyor.
  5. omerdesouza

İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

Ben de bu gece sipariş verdim öncelikle inceleme için teşekkürler çünkü hiçbir yerde bilgi yok neredeyse. Bluetooth ile bağlanma olmaması kötü olmuş nadir de olsa telefondan kullanabilmek güzel olabilirdi neden öyle yapmışlar ki acaba. Cızırtı/dip ses olayı da can sıkabilir herkesin kulaklığında...
  6. omerdesouza

Rehber Hepsiburada Premium Satın Alma Rehberi(BluTv Veriyor)

Hızlı/Ücretsiz kargo, Twitch Prime abonelik hakkı ve evet her ne kadar açıp izleyeceğim çok bi' şey olmasa da Prime Video. Baktığın zaman 8 liraya bugün kaliteli bir sakız alamıyorsun öyle düşünmek lazım.
  7. omerdesouza

Açığı mı kapatmışlar bugün alacaktım beğendikten sonra ''sepete ekle'' çıkmıyor.
  8. omerdesouza

BLUTV Canlı Kanallar canlı kanalların listesi burada var.
  9. omerdesouza

Yeni mi geldi bu hizmet? Amazon'un prime muhabbetine o kadar alışmışım ki bi' şeylere kargo ücreti ödemek çok zoruma gidiyordu şahsen. Amazon'da satılmayan şeyleri (ki çoğu şey maalesef hala yok pazar yeri muhabbeti olmadığı için) hepsiburada üzerinden alıyordum güzel olmuş.
Top Bottom