Arama sonuçları: *

1. O

İnceleme Rehber 2K monitör tavsiyesi

G-sync kutuda yazıyor ama kullanmadım hiç. Üst köşelerde sızma var belli oluyor ama beni pek rahatsız eden bir konu değil o kişiden kişiye değişir.
  2. O

İnceleme Rehber 2K monitör tavsiyesi

Q27G4XF Temmuz'dan beri kullanıyorum memnunum.
  3. O

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

60 sayfa civarı öncesine giderseniz Victus 16 cihazımda sorun yaşadığıma dair bir mesaj bırakmıştım. Cihazda performans sorununun yanında pil sağlığının 5 ayda 12 döngü ile %80'e düşüşü de yaşandı. Bugün cihaz değişime gitti bakalım yeni gelecek cihaz nasıl olacak :)
  4. O

Rehber Fiber Altyapıya ulaşmanın en hızlı yolları

Teşekkürler, BTK üzerinden şikayet oluşturdum Açık Kapı için BTK şikayetinin sonucunu beklemeli miyim? Yoksa ikisine birden mi şikayet yazmalıyım?
  5. O

Hocam tekrardan merhabalar, Açık kapı ve BTK üzerinden şikayette bulunurken başvuru metnini nasıl yazmamız gerekiyor? Talep ettiğimizi mi yoksa önceden ettiğimiz taleplerin reddedildiğini mi söylememiz lazım?
  6. O

İlk mesaja cevap verildi. Müşteri hizmetleri bir gün sonra aradı 2024 yılında plan olmadığını sonraki yıllar için de bir şey söyleyemeyeceğini söyledi. Daha sonra durumu anlatan 2. bir mesaj attım ona 1 haftadır cevap verilmedi. Proje de yapılmadı talep vs. de açılmadı kaldı öyle.
  7. O

İnceleme -----------

Çalışmıyor derken ben kapatıyorum 😅 biraz yanlış bir ifade olmuş.
  8. O

İnceleme -----------

BIOS ve ekran kartı driverları güncel, cihaz harici monitöre bağlı ve kendi ekranı çalışmıyor. Hava akışı konusunda oyunlarda 76-78 dereceyi geçmiyor performans modunda. Cihaz şarjda, boost otomatik her oyunda yapıyor. Format atmak, DDU ile driver silip yüklemek vb. şeyleri yaptım. Bugün 4...
  9. O

İnceleme -----------

Benim 7840HS Victus Cinebench R23'te performans modunda 87 derece görüyor ve bu kadar yüksek hızlarda kalamıyor. Güç tarafı işlemci zaten tek başına 65W çekiyor, ekran kartı vs. de güç kullanmaya başlarsa 60W'a düşüyor. Bilgisayar ilk açıldığında ve Netflix, Apple TV gibi applerde ilk açılışta...
  10. O

Bende az önce görüp TT CEO'suna LinkedIn'den mesaj attım. Müşteri hizmetleri vs. daha önce hep geçiştirmişti bakalım bu sefer ne olacak.
  11. O

Test sonuçları atılıyor da bence cihazın hangi modda olduğu, prize takılı olup olmadığı, tozlu olup olmadığı ve hava akışının da yazılması gerekli diye düşünüyorum. Ayrıca bana AMD Chipset Software kurulması da önerilmişti. Benim 7840HS 4070 Victus testi bu. Prize takılı performance modunda hava...
  12. O

Bu limitler düşük gibi geldi :( Oyunu rahat oynayamayacaksam o donanıma sahip olmanın ne anlamı kaldı?
  13. O

Ben BIOS update ile yapılabileceğini düşünüyorum fakat o zaman sessiz ve serin çalışan Victus olmaktan çıkacaktır. Ama hiç performans alamamaktansa birazcık daha sıcak olmasına tamamım. Ama oyunlarda performans modunda 80 derece gören bir cihazın LOQ seviyesine çıkabileceğini düşünmüyorum.
  14. O

Bana Victuslar için İşlemci + Ekran kartı totalde 140W az gibi geldi. Sonuçta 230W'lık bir adaptör var ve diğer bileşenlerin aradaki fark kadar güç tüketeceğini düşünmüyorum. Eğer 230W adaptör olmasına rağmen 140W limit varsa o zaman niye bu kadar eziyet çektiriyorlar diye sorarım 😅
  15. O

Ben OCCT testleri yaptığımda ikisini de aynı anda yüke sokunca OCCT ekranında işlemci 60W ekran kartı 120W gördü. 65W yerine 60'a düşmüş oldu.
  16. O

Hocam bu combo güç limiti tam olarak ne oluyor? 4070 Victus kullanan birisi olarak cihazı garantiye göndermeyi düşünüyorum fakat göndermeden önce sorunun yazılım mı donanım mı kaynaklı olduğundan emin olmak istiyorum.
  17. O

%1 %0.1 FPS konusundaki bilgiler doğru. Cinebench R23 test puanlarında fark var fakat bu fark söylenen kadar çok değil ben 15,6-15,7k civarı puan alabiliyorum 7840HS ile. Güç limiti konusunda ise işlemci tek başına 65W çekebiliyor fakat hem ekran kartı hem işlemcinin yüksek kullanıldığı...
  18. O

İnceleme -----------

Ben fiyat/performans görüşlerine katılıyorum. Performans konusu modelden modele değişiklik gösteriyor gibi gözüküyor. Bölümümde Victus kullanan kişi sayısı baya fazla geneli de memnun. Tabi 3 kez anakart değişimi 4. de yeni cihaz alan arkadaşım da var. Ben yaptığım seçimden memnunum o fiyat...
  19. O

İnceleme -----------

Gülümseten kasım fırsatlarında aradaki fiyat farkı iade garantisi vardı. Kasım indirimlerinde fiyatı 42K dan başladı en son 39'a kadar indi ve uzun süre 39'da kaldı. 33'e inişine hiç canlı denk gelmedim ama iade yaptıklarına göre indirmişler.
Geri