Arama sonuçları: *

1. onlinedoktor

HP Omen 100 mouse pad incelemesi

Teşekkür ederim hocam yanıtınız için.
  2. onlinedoktor

HP Omen 100 mouse pad incelemesi

Hocam iyi günler. Mousepad'in 2 aylık kullanım sürecinden bahseder misiniz? Eksileri ve artıları neler sizce halen alınabilir bir ürün mü?
  3. onlinedoktor

İnceleme 🔥F/P Kralı HP Omen Reactor İncelemesi🔥

HP bu Omen serisiyle bence çok iyi iş çıkarıyor. Elinize sağlık gerçekten uzun ve faydalı bir rehber olmuş alacaklar için.
  4. onlinedoktor

İnceleme HP Omen Encoder , Brown + Red Switch (+ Ses Testi)

Hocam klavye dün geldi. Müsait bir zamanında size gerekli şeyleri iletirim konuya eklersiniz. Bu arada bayıldım hocam bu klavyeye :D
  5. onlinedoktor

Keşke ben de erkenden tanışsaydım bu firmayla. Duyuyorduk şanını da ama burdaki firmalara kandık :D
  6. onlinedoktor

570 liraya aldım hocam. Amazon'dan da ilk defa alışveriş yaptım bu kadar hızlısını daha önceden görmedim yarın klavye elimde olacakmış helal olsun bu firmaya. Hocam ses testini yapar size atarım ve kısaca hissiyatından bahsederim siz kendi konunuzda editlersiniz. Hem konu fazlalığı olmaz hem bu...
  7. onlinedoktor

Red switch versiyonunu şuana kadarki en dip fiyattan bugün sipariş ettim hocam. Gelsin de ellerim klavye görsün :D Size de çok teşekkür ederim böyle ayrıntılı bir inceleme yaptığınız için.
  8. onlinedoktor

Hocam abim almadı elmecbur ben kendime alıyorum :D Artık yeni milli klavyemiz budur. Bu fiyat bandında önermeye başlıyorum.
  9. onlinedoktor

Rehber Oynanması gereken düşük sistem isteyen oyunlar!

Hocam eskiyi yad etmek için en az 3 oyunu seçip oynayacağım. Çok iyi rehber, elinize sağlık.
  10. onlinedoktor

İnceleme Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Klavye Uzun Kullanım Deneyimi

Monster Pusat'ta yaşadığım rezillikten sonra HP Omen ilaç gibi gelecek bana.
  11. onlinedoktor

İnceleme Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Klavye Uzun Kullanım Deneyimi

Hp Omen'la karşılaştırsak hangisi daha iyidir hocam? Elinize sağlık bu arada güzel rehber?
  12. onlinedoktor

Rehber Her Bütçeye Uygun Klavye Önerileri! (Membran Hariç)

Monster Pusat K3 Pro'yu iade ettim. Şimdi gel 1 ay klavye ara ah ah.
  13. onlinedoktor

İnceleme HP Omen 400 İncelemesi!

Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum Razer Viper Mini'nin sensörü mü yoksa Hp Omen 400'ün mü? Bu arada elinize sağlık güzel inceleme.
  14. onlinedoktor

İnceleme Razer Cynosa Lite

Teşekkür ederim :)
  15. onlinedoktor

İnceleme Razer Cynosa Lite

Biraz hortlatmış olabilirim ama bu klavye mekanik mi acaba?
Top Bottom