Arama sonuçları: *

1. owl.zfg

İnceleme James Donkey 712 7.1 RGB Kulaklık İncelemesi

Yazılımı üzerinden. Bende baya arttırıyor dip sesi.
  2. owl.zfg

İnceleme James Donkey 712 7.1 RGB Kulaklık İncelemesi

Sanal 7.1 dip ses yapıyor bunlarda maalesef.
  3. owl.zfg

Bu yıl yaptığım Rehberler.

Hocam fare önerisi yapıyorlar ama kör bir şekilde öneri yapıyorlar. Ben bir rehber hazırladıydım ama sizde bir el atabilirsiniz.
  4. owl.zfg

Rehber İşlemci nedir? Hangi işlemciyi almalıyım?

Demek ki orada okudum hocam bilemiyorum. Ama aynı uv rehberini okuduğuma eminim :D
  5. owl.zfg

Rehber İşlemci nedir? Hangi işlemciyi almalıyım?

Hocam rehberler iyi hoşta 17 dakika da 3 tane uzun rehber atmışsınız. Öncesinden yazıp mı attınız yoksa kendinize ait değil mi emin olamadım. Çünkü aynı uv rehberini cümlesi cümlesine başka biri yayımladıydı
  6. owl.zfg

İnceleme Razer Deathadder Chroma Uzun Kullanım Testi

ve sensörü pixart 3389 piyasadaki en iyi sensörlerden birisi
  7. owl.zfg

İnceleme Logitech G102 İnceleme

var ya o fareyi incelemene gerek yokki farenin dili var anlatıyor zaten kendini
  8. owl.zfg

o fare harika bir şey ya para biriktiriyim ilk işim o fareyi almak olacak
  9. owl.zfg

Zaten g ve ips birbirine bağlı değerler g arttıkça IPS artar basit fizikle gsini bildiğin farenin ipsini bulabilirsin
  10. owl.zfg

güzel bir inceleme olmuş kardeşim IPS inch per seconda Denk g ise ivmelenmeye denk g ne kadar yüksekse fareyi hızlı çevirdiğinde hala okuyabilir oluyor ips ise saniyede alabileceğin inçe denk ne kadar yüksek o kadar iyi bir inç 2.5 cm fln ediyor yani 200 IPS demek fareyi saniyede 500 metre...
  11. owl.zfg

İnceleme Gamepower SABER RGB

çünkü 24ips ve 8g g102 IPS konusunda 9 kat g konusunda 3 kat daha iyi
  12. owl.zfg

içinde bulunan switchler outemu eh işte switchler normalde ama ülkemizde bunlar bile pahalı eğer uzun süre gitmesini istiyorsanız bütçe ayarlayıp cherry mxe yönelin
  13. owl.zfg

kulaklıklarından birini uzun süre kullandım hala da bütçe olmadığı için kullanıyorum f/p fln değil arkadaşlar ucuz ve kalitesiz bu kadar basit fare konusunda da adam haklı sözde oyuncu faresine koydukları sensörler şaka gibi iki ışık takıp satıyorlar klavyelerini bilemem SSD ve PSUlara girmek...
Top Bottom