Arama sonuçları: *

1. pickpocket

İnceleme Performax G Xargon Outemu Red Switch Klavye İncelemesi

Klavyeyi sistemle birlikte satmıştım. Tekrar sipariş verdim , gelince söyleyeceğim. 1677496260 Önceki aldığımı sistemle birlikte 1.5 ay önce satmıştım. Yeni sistem alınca tekrar aynısı aldım. Kutu tasarımı değişmiş.
  2. pickpocket

https://www.performaxgaming.com/urun/xargon-mekanik-rgb-klavye-mavi-anahtar/ burdan download kısmını indir. Yada buradan Performax Xargon klavyeyi bul onu indir. http://www.endeksbilisim.com.tr/bpi.asp?caid=633&cid=2551
  3. pickpocket

Hayır hiç bir sorun yaşamadım. Güzel klavye. Teknoloji sonuçta şansına fabrika üretimden sıkıntılı ürün gelmezse sorun yaşamazsın. 1 sene boyunca kulllandim. 1675675258 Hepsiburadadan iptal ettim. Amazonda 509 TL şuan. Kaçırma.
  4. pickpocket

Toplu olarak bilgisayarım ile birlikte sattım 1 ay önce. DA-C1 aldım. O yüzden klavyeyi dün akşam tekrar sipariş verdim. 👌 Memnunum.
  5. pickpocket

Rehber Bilgisayarınıza Fan Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Eline sağlık emekçi kardeşim :peepokalp: 2 satır yazıp rehber hazırladım diyenler utanır mi:peepo2:
  6. pickpocket

İnceleme GALAX (GALAKURO) RTX 3060 WHITE EDITION İNCELEMESİ

Tek renk RGB ışık yanıyor. Görseldeki gibi;
  7. pickpocket

İnceleme GALAX (GALAKURO) RTX 3060 WHITE EDITION İNCELEMESİ

Aynı kartın 3060 ti modelinde de Mavi LED ışık mevcut. Tek renk.
  8. pickpocket

İnceleme ASUS DUAL RTX 2060 OC İNCELEMESİ

Kasam 3/1 oranda mesh. Tam mesh değil. instagram üzerinden @kasammodifiye sayfası var. Oradan yaptırdım.
  9. pickpocket

Rehber 2022'de psp alınır mı??

600 TL lik ürünle 7000 Tl lik ürünü bir tutmak...:blobdance: Benimde aklıma takıldı şimdi temiz kırık bir 3000 serisi alsam, oyunlar sarar mı acaba?
  10. pickpocket

Benim kasam 3/1 oranda mesh. En fazla 78 gördüm. Full mesh bir kasada Max 75 görür ortalama diye düşünüyorum. Çok iyi olmasa da kötü de sayılmaz.
  11. pickpocket

Kart kuzenimindi, inceleme için testler yaparak verdim :)
  12. pickpocket

Sağolasın reis :peepokalp: Yolundayız, ya elimden gelen en iyi şekilde inceleme yaparım ya da hiç yapmam. :)
  13. pickpocket

Kendi UV ayarlarınızı rehbere bakarak uygulayabilirsiniz. Rehberi dikkatlice incelerseniz sorunsuz uygulayabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/nvidia-ekran-kartlari-icin-undervolt-rehberi.333047/ Dual mode ile Gaming X modeli bir tutmamak lazım :)
  14. pickpocket

İşlemci soğutucu tırnakları tam oturmamış olabilir. Ben sıvı soğutma kullanıyorum. İlk kullanırken stok soğutucu kullandım 75/88 derece arasında çalışıyordu işlemci. 100 dereceye hiç çıkmadı. Teşekkürler 🌹 Teşekkürler 🌹 fiyat önemli.
  15. pickpocket

Karttan karta göre değişir, sizde kendinize göre ayarı rehbere bakarak uygulayabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/nvidia-ekran-kartlari-icin-undervolt-rehberi.333047/
  16. pickpocket

İlginç, tam sistem özelliklerimi özelden atıyorum.
  17. pickpocket

Benim tıkladığım ekrandaki gibi " 3D Mark " sonuçlarına tıklayarak ekran resmin atarsan daha iyi karşılaştırabiliriz.
  18. pickpocket

Mesh kasa ve ufak bir UV ile çözersin. ;)
  19. pickpocket

Merhabalar arkadaşlar, bu inceleme yazımda Asus Dual RTX 2060 grafik kartının bize neler sunacağından ve performansından bahsedeceğiz. ASUS DUAL RTX 2060 OC KUTU RESMİ (Ön ve Arka) Evet arkadaşlar, Asus Dual RTX 2060 OC grafik kartımızın kutusunu şöyle bir elimize aldığımızda bizi böyle bir...
Top Bottom