Arama sonuçları: *

1. qnyb

İnceleme Razer Barracuda Pro Alacaklar Di̇kkat!

Bende çok arada kaldım ve kulaklık bulamıyorum. Müzik kalitesi gerçekten iyi olan mikrofonlu bir kulaklık arıyorum ama piyasada bir türlü bulamadım. Kraken v3 pro modelini bir arkadaş önermişti ancak bazıları cızırtı geliyor dediği için almaktan vazgeçtim. Aktif olarak sennheiser momentum 3...
  2. qnyb

İnceleme ViewSonic VX2780-2K İncelemesi

Vesa özelliği de var, düşünürseniz uygun fiyata bir vesa alıp da kullanabilirsiniz.
  3. qnyb

Emin değilim ancak, büyük ihtimalle farklı monitörün ayaklığını kullanamazsınız. Piyasa fiyatlarından emin değilim, pivotlu monitörler genelde pahalı oluyor, ancak VX2780J-2K modeli ile incelemedeki model aynı ekrana sahip. Sadece VX2780J-2K modelinde pivot özelliği var. Fiyatı uygunsa o modeli...
  4. qnyb

Öneri Detaylı Starfield İncelemesi

Oyun 0 puan değil elbette, hani redfall çöpü varken bu oyuna elbette 0 puan verilmez ama 9-10 puanı hak edecek bir oyunda değil ne yazık ki. İnsanların yorumlarını okursan ve internette araştırırsan, optimizasyon sorunu yaşayan çok büyük bir grup var. Sende olmamasına sevindim, akıcı şekilde...
  5. qnyb

Öneri Detaylı Starfield İncelemesi

Hocam bu kadar çok oyun oynamış biri olarak keşke konuya objektif baksaydınız. Oyunun en çok problem edilen, grafik, optimizasyon, yapay zekanın berbatlığı, yüz modellerinin kötülüğü, çıkan diyalogların neredeyse çoğunun 4 taneden 2 sinin aynı anlamı ifade eden ancak farklı kelimeler olması...
  6. qnyb

Ona iç çerçeve deniyor, inceleme içerisinde bahsettim.
  7. qnyb

Üzücü olmuş. Yapacak bir şey yok 500₺ kar etmişsin zaten. 1693837727 Evet öyle.
  8. qnyb

Onlar vesa için hocam.
  9. qnyb

27 inç bir monitör alacaksanız 1080p 24 inç monitöre benzer, ancak aynı görüntüyü alamazsınız. Sonuçta biri 27 inç 1080p diğeri 24 inç 1080p görüntü verecek. 27 inç 1080p de görüntü biraz daha kötü gözükür çünkü 27 inç 1080p için biraz fazla büyük kalıyor.
  10. qnyb

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Geldiğinde ghosting için bir kaç görsel veya video, birde az da olsa kullanıcı deneyimini buradan iletebilir misin? Alacak arkadaşlara öneri olsun. Hem izin verirsen ghosting karşılaştırmasına ilettiğin görseli de eklemiş olurum. Viewsonic paneli kullanmış biri...
  11. qnyb

Genelde fps oyunlarında, fps fazla olsun diye, 2k 4k gibi çözünürlüklere çıkmıyorlar. Elbette çözünürlük artınca fps için söylemek gerekirse, vuracağın adamın vücudu doğal olarak daha küçük kalıyor. Ancak ben profesyonelce oynamıyorum diyorsanız, sisteminiz de 2k için yeterliyse, sorun...
  12. qnyb

Hocam gönlünüz msi tarafında ise msi monitörü de incelediyseniz ve beğendiyseniz msi alın zaten.
  13. qnyb

İkisinin fiyat farkı çok fazla hocam, biri 6.7k diğeri ise 10k. Ben şahsen sorun sadece pivot ise, vesa alıp daha rahat kullanmayı tercih ederim.
  14. qnyb

Aynen sadece yukarı aşağı eğim verebiliyorsunuz. Tercih sizin.
  15. qnyb

Bizim bildiğimiz kadarıyla ben dahil 3-4 kişi aldık. Başka alan oldu mu bilmiyorum.
  16. qnyb

Rica ederim. Faydalı olduysa ne güzel. Alacağınız zaman güle güle kullanın.
  17. qnyb

Hdr renkleri düzenliyor işte hocam, yani zevk meselesi hangisini gözüne daha hoş geliyorsa onu kullan. İlla hdr iyidir, hdr kullanayım demene gerek yok. Ona müsait olduğum vakit bakayım. Yada @ARTIK FAN DEĞİLİM e de sorabilirsin.
  18. qnyb

Bende öyle bir şey olmuyor. Tarayıcınızla alakalı olmasın.
  19. qnyb

Nasıl yani anlamadım? Ben rahatça 2k video izleyebiliyorum.
  20. qnyb

Ben native ayarda, standart modda kullanıyorum. Sadece renk seviyelerinde değişiklik yaptım. Kırmızı renkler biraz fazla geldi.
Top Bottom