Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

İnceleme 13 bin lira değerinde ki araba koleksiyonum

Valla içlerinde en çok dikkat çeken i20N
  2. selamlargençler

Rehber Çok Ucuza Xbox Gamepass Ultimate Alma Rehberi

Ben şimdi bu konudaki gibi ilgili numarayı aradım. Adam sadece 1 ve 3 aylık alınabileceğini söyledi. Yllık alımlar türkiye pazarından kaldırılmış. Bazı yollarla alanlar oluyor ama genelde iptal ediliyor veya sıkıntı çıkıyor parasını da alamayan oluyor gibi şeyler söyledi
  3. selamlargençler

Rehber En İyi 5 Ön Ödemeli Kart

Papara best. Tosla bana velet kartı gibi geliyor TV de verdikleri reklamlardan sonra böyle bir izlenim oluşturdu bende
  4. selamlargençler

İnceleme Playstation 5 incelemesi!! ( bu konsol şekilli şüküllü)

bi karar verin 750 ti gücünde mi rtx 2060 gücünde mi?
  5. selamlargençler

İnceleme ID COOLING SE 234 ARGB İNCELEMESİ

Bende 1 parmak boşluk var. 1627947465 Bu arada Gelburada stok bitmiş
  6. selamlargençler

Yazılım kullanmıyorum ben. İçinden çıkan düğmeyi psu dan gelen kabloya bağlamıştım anakartımda RGB girişi olmadığı için. Renk modlar bence gayet yeterli ve hoş. MOdların adını bilmiyorum ama 6 dan fazla mod var. Çok farklı ilk defa gördüğünüz modlar yok basit modlar var ama gayet hoş gözüküyor...
  7. selamlargençler

SE 234 candır. Ben de kullanıyorum çok memnunum
  8. selamlargençler

İnceleme Asus TUF VG24VQE İncelemesi

Güzel monitör ya Asusu seviyorum
  9. selamlargençler

Rehber 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim

Hocam ben buraya yazdıktan sonra bir arkadaş özelden bana kod göndermişti. Ona söz verdiğimden dolayı onunkini kullandım. Hakkını helal et.
  10. selamlargençler

evet evet. Millet bilgilensin diye yazmak istedim.
  11. selamlargençler

Ben de buraya bir not dusmek istiyorum. 2 hafta önce vodafonedan millenicom ev internetine geçiş yaptım. Altyapı olarak 68mbit gözükmesine rağmen kaç yıl boyunca 8mbit internet kakalıyordu vodafone.... Paket 16lık olmasına rağmen 8 mbit alıyordum. Üstelik yüksek pingli geliyordu internet. Pc den...
  12. selamlargençler

Ben de bugün arayıp konuştım. 68 mbit geliyor bana. 50 mbit fiyatı ile 100mbit fiyatı aynı dedi. Ama 100 alırsan kopma yaşayabilrsın ama yaşamayan müsterilerimiz de var dedi. 50 lik yeter sanki. Hatta taahütsüz fiyat taahütlü fiyattan 20 tl ucuz. Ben de anlamadım.
  13. selamlargençler

İnceleme PNY XLR8 CS3030 250GB M.2 SSD

Bugün sipariş verdim ben de. Güzel olduğunu görmek mutlu etti. Adata su 630 480 gb ile bu ürün arasında 120 tl vardı. Adata da sıkıntılı olduğu için ve PNY XLR8 m.2 ssd olduğundan dolayı ( 500 gb ) bunu almak çok daha mantıklı geldi
Top Bottom