Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

İnceleme New Balance ML 574 İnceleme

Merhaba, Yıllardır çok severek giydiğim modeli size olumlu olumsuz aktarmak istiyorum. Öncelikle ayakkabının tasarımı bence eşi benzeri olmayan bir tasarım, benzer modelleri var Hummel Eightyone, Nike MD Runner, Puma ST Runner vs. gibi ama hiç biri New Balance kadar güzel modele sahip değil...
  2. smithblacksmith

İnceleme Poco X3 Pro vs X3 NFC

Merhaba, Başlıktaki 2 telefonu da kullandım, ilk başta X3 NFC kullanıyordum. Hızı tatmin etmediği için X3 Pro' ya geçtim ve sizlere deneyimlerimi sunmak istedim. Aralarında çok bir fark yok teorik anlamda; X3 NFC Kamera 64 MP, X3 PRO Kamera 48 Mp, Kamera olarak X3 NFC bir tık önde. X3 NFC...
  3. smithblacksmith

İnceleme Anker Q10 Incelemesi

Ben aldığımdan beri şarja takmadım, günde 1- 2 saat takılırım derseniz 1 ay şarjı gidiyor rahat. Kulaklık ses kalitesi çok iyi ama ses seviyesi düşük. Oyunlarda gecikmesiz deneyim sunuyor ve seslerin nereden geldiğini güzelce ayırt edebiliyorsunuz. Genel olarak söylediğin diğer şeyler doğru...
  4. smithblacksmith

Logitech G27 İnceleme!

TMX pro fiyat performans olarak bence en iyisi
  5. smithblacksmith

Logitech G27 İnceleme!

Ben 1750₺ ya koydum fakat pazarlıkla daha ucuza satacağım abartmaya gerek yok.
  6. smithblacksmith

Logitech G27 İnceleme!

Logitech amatör Thrustmaster orta seviye Fanatec gerçek sporcular için simulasyon setidir, imkanı olan fanatec alsın.
  7. smithblacksmith

Logitech G27 İnceleme!

Ben 1750₺ ya satıyorum çok düşük teklifler geliyor. 2. El aldım mükemmel oynatıyor sorunsuz. Tamamdır.
  8. smithblacksmith

Logitech G27 İnceleme!

Kontrol et tabi ama ben zannetmiyorum o fiyata satılacağını
  9. smithblacksmith

Logitech G27 İnceleme!

Dolandırıcı
  10. smithblacksmith

Logitech G27 İnceleme!

G27' de tuşları direksiyona atıyorum ama viraj dönerken kullanamıyorum, o yüzden direksiyonda tuş olmamalı. O yüzden G27 daha iyi, anakart arızası olmasa G25 daha iyi çünkü shifterında aktarma var. Tek tuşla derecesini değiştirebiliyorsun. Mekanik anlamda sadece G29 biraz daha sessiz...
  11. smithblacksmith

Logitech G27 İnceleme!

900 derece zor gerçekten
  12. smithblacksmith

Logitech G27 İnceleme!

Ani hareketlerde çok iyi uyum sağlıyor, örneğin viraj dönerken direksiyon hemen toparlıyor, tabi ayarlar da önemli. Ben drift yapamıyorum çok zor. 1628537932 1200₺ ya bugün aldım. Direksiyon derisinde yırtık var Vites topuzunun üst kapağı çıkmış. 4 yıl önce aldığımda 700₺ ya almıştım, şu...
  13. smithblacksmith

Logitech G27 İnceleme!

Merhaba, Arkadaşlar bugün sizlere Logitech G27 incelemesi yapacağım; Öncelikle ürünün manuel vitese sahip olması mükemmel bir olay, bazı oyunlarda istop ediyorsunuz. Bu direksiyon setinin G25, G29' dan farklarına gelecek olursak; G25 gördüğüm kadarıyla anakart arızası veriyor bir çok kişiden...
  14. smithblacksmith

İnceleme 🟢FURYLEVEL RAMPAGE FURY Z

Bu adama bayılıyorum ya adamsın banxtre
  15. smithblacksmith

Ülkenin Kalkınmasına Yardımcı Olabiliriz!

Malum şahıslar ülkenin kalkınmasını isterse bu ülke bu vergi sistemiyle muazzam seviyede kalkınır zaten. Malum şahıslar kendileri için çalışıyor sorun bu...
  16. smithblacksmith

İnceleme F/P Oyuncu Mouse Sharkoon Light² 100 İnceleme🔥🔥

Süper incelemiş la helal olsun. En sondaki GİF mi?
  17. smithblacksmith

İnceleme Razer Basilisk X HyperSpeed Mouse İnceleme❗❕

45 dakika yanlış hatırlamıyorsam Xtar diye bir marka var o da kaliteli, daha ucuz sanırım ama pil hediyesi yok.
  18. smithblacksmith

Şarj edilebilir pil aldığında sürekli şarj edebilirsin, pil ömrü çok çok az kısalır ama uzun vadede para anlamında da çevreye yarar anlamında da kazanırsın. Örneğin 60' lı kalem pil alırsan 60 ay ortalama kullanırsın yani 5 yıl ( 65₺ civarı) Dediğim gibi pil şarj cihazı alırsan hem 60 tane...
  19. smithblacksmith

Razer Basilisk X şarj edilebiliyor mu? Ben edilemiyor diye biliyordum o zaman tamam 😄
  20. smithblacksmith

Evet Asus TUF FA506 (ondan da çok memnunum) Bu dediğim pil değil pil şarj aleti, yanında da 2 büyük 2 küçük pil hediyesiyle geliyor. Sürekli çöpe pil atıp doğayı kirletmemek adına aldım 😄
Top Bottom