Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Rehber Ayakkabılardaki 1. Kalite, 2. Kalite Nedir ve Nasıl Anlaşılır?

Bazılarında çıkmayabilir sorun değil, düşmüştür veya standart kalitedir. Kullanımına bağlı olarak 6 ay - 4 sene civarı götürür
  2. stereohearts

Under Armour da çok güzel ancak hiç almadım, kalıpları bana olmuyor. Belki bi ara tekrar denerim olursa kalıp alırım Hummel 18209257 modeline benzettim (deichmann kodu ezberledim hüüğ mesleki deformasyon) genellikle fiyatları çok güzel oluyor ki rahatlar da. Yürüyüş ayakkabısı için çok ideal
  3. stereohearts

Samba vs de düşünüyorsanız uzak durun şu sıralar çok kalitesizler. Niteball modeline şahsen kefilim, çok güzel ama tuzlu
  4. stereohearts

Bu arada adidas ozmillen, ozweego ve niteball modelleri de inanılmaz rahat. Niteball ile neler neler yaptım bir bilsen bana mısın demiyor :D
  5. stereohearts

MESEM programına ben de katıldım ve PROSHOT markasına ait ürünlerin üretimine şahit oldum. Ayakkabı değil onlar dümdüz bez parçasına sarılmış karton :d
  6. stereohearts

2500 tl şuan bi ayakkabı için ortalama bir fiyat, bunun üstü artık lüks olarak kaçıyor. Kalite her zaman ayakkabılardaki önceliğim oluyor, mükemmel ayakkabı diye bir şey olmasa da çok kaliteli ayakkabılar giydim ve şunu söyleyebilirim abi Fila ve Nike çok güzel ya
  7. stereohearts

Japon markası, profesyonel spor ayakkabı satıcısı olarak Türkiye'de Decathlondan sonra akla ilk gelen firma. Decathlondan daha iyi olduğunu düşünüyorum, satış sonrası desteğini bilmesem de ürünleri kaliteli
  8. stereohearts

Alt tarafında silikon bulunan tabanlıklardan alabilirsin, sünger olan memory foam tabanlar çökmeye mahkum o kronik. Senin ayak da asfalt düzleştiricisi mi mübarek her ayakkabıyı ağlatıyon
  9. stereohearts

Weasley modeli çok rağbet görüyordu, iç taban hariç (çabuk parçalanıyordu keçesi) pek bir şikayet geldiğini hatırlamıyorum. Johnson modeli ile ilgili pek bir bilgim yok ancak 9pr olduğuna göre baya eski bir model ve satılıyor ki sürekli yeni sezonunu çıkartıyorlar. 36.5 cey lazuli ayak görünce...
  10. stereohearts

Belirttim zaten hocam övdüm hatta, bende de waterproof bir modeli var şahsen ben de memnunum. Hatta bu model https://www.lumberjack.com.tr/urun/lumberjack-camora-hi-3pr-siyah-erkek-outdoor-bot-101386571
  11. stereohearts

Merhabalar, son zamanlarda ayakkabılardaki kalite ve garanti konusunda bazı konulara etiketlendiğim ve toplu bir cevap verme isteği duyduğumdan ötürü bu konuyu açma gereği hissettim. Öncelikle bu bilgileri anlatmadan evvel kendimden bahsedeyim, Ziylan Holding ve Deichmann Ayakkabıcılık da dahil...
  12. stereohearts

Rehber Monster Laptoplarda BIOS Güncelleme

Sizinkisi bambaşka hocam bilgim yok maalesef
  13. stereohearts

Rehber Monster Laptoplarda BIOS Güncelleme

Model adı ve biosunuzu ana ekranının fotoğrafını atar mısınız
  14. stereohearts

İnceleme Can Sıkıntısından İnceleme -1 | MSI RTX 2060 Gaming Z, İnceleme, Extra OC Yapma

"Emeğe saygı göstermemek karşı tarafa saygısızlık ve kişinin kendisine olan küfürüdür." -Lana Rhoades
Top Bottom