Arama sonuçları: *

1. swindler

İnceleme E-YOOSO Z686 Klavye İnceleme

Kötüdür herhalde bilemiyorum.
  2. swindler

Z11 in driverı yok diye biliyorum hocam zaten. Bunun direk kendisinin var.
  3. swindler

Hepsijet nalaka hocam ptt getirir normalde 1721291780 Güzel klavye bunların hepsi aynı klasmanda genelde zaten sadece büyüklük renk ve switchler degisiyor.
  4. swindler

Hacı ekstra yapabileceğin şey yazılımı yükleyip custom ayarlamak technopattaki konudan linki alabilirsin.
  5. swindler

Fn ile en sağdaki bi tuşa basınca değişiyor ama yazılımıda var yani.
  6. swindler

Hocam link paylaşımı yasak diye biliyorum. İnternete E yooso z686 driver yazıp technopattaki konudan indirebilirsiniz.
  7. swindler

Hocam yeni kullanıcılara özel bir kampanya idi o yüzden şuan göremiyorum ama z11 in konusu vardı geçen hala devam ediyor olabilir. 1721231724 Satış sayfasında gördüklerimi aktardım.
  8. swindler

@Mehmet Yılmaz hocam konuyu yanlış yere açmısımda kullanıcı incelemeleri ve rehberleri kısmına geçirebilme şansınız varmı acaba
  9. swindler

Teşekkür ederim bilmiyordum.
  10. swindler

2 hafta kadar önce E-yooso z686 adlı klavyeyi aliexpressten satın aldım. Ve klavyenin incelemesini sizlere sunmak istedim. Ürün özellikleri Klavye %65 olmakla birlikte red switch anahtarlarını içerisinde barındırıyor. Kasası sert plastikten oluşuyor, plakası ise metalden ve bence 400 liralık...
  11. swindler

İnceleme God of War İnceleme: ÇOK SIKICI!

Bunu yapmakta gayet özgürsün ve hiçkimsede bir şey diyemez fakat burada durum farklı. God Of War çok konuşulan ve herkes tarafından övülen bir oyun olduğu için arkadaş bu oyunu değerlendirmeyi seçmiş.
  12. swindler

Arkadaş düşüncelerini belirtmiş. Sövmek gibi bir durum söz konusu değil sizde karşı düşünceleriniz belirtip arkadaşla karşılaştırma yapabilirsiniz.
  13. swindler

Ben kendim God Of War serilerini çok severim özellikle God Of War 3 ü fakat harbiden 4 ve 5 te bu tarz şeyler çok abartılmış. Her açık alana geldiğimde aha boss fight diye kalça bölgem yarılıyor. Bide koskoca Zeusun ağzını burnunu dağıtan adam sokaktaki pıçaklı bi serseriye ölebiliyor (YÜZLERCE...
  14. swindler

Rehber Her oyunda FSR açmak ve FPS'inizi 2'ye katlamak!

ben uygulamayı aldım fakat yapamadım yardımcı olabilirmisn
Top Bottom