Arama sonuçları: *

1. thepublicman

İnceleme Oled monitörünüzün kaçıncı nesil olduğunu nasıl öğrenirsiniz?(QD-Oled ve W-Oled)

Dediğiniz tam olarak doğru HDR açınca diğer renkler muazzam kaliteye çıkıyor ama beyazı baya kısıyor hdr yi kapatınca diğer renkler yine oled kalitesinde hdr açıkken biraz daha iyi beyaz ise toparlıyor ama hafif sarımsı. Yeni gelişen bir teknoloji olduğu için normal karşılıyorum renkleri güzel...
  2. thepublicman

İnceleme Oled monitörünüzün kaçıncı nesil olduğunu nasıl öğrenirsiniz?(QD-Oled ve W-Oled)

Teşekkürler ASUS ROG STRIX XG27ACDNG modelini kullanıyorum ben de siyahta morluk pek yok ama ekran full beyaz ya da beyaz ton artınca sanki kontrast ya da parlaklık kısılıyor gibi geliyor memnunum ama tavsiye ederim fiyatı biraz tuzlu
  3. thepublicman

gen 4 ürünleri gelmeye başladı gibi duruyor ben farklı bir soru sorayım fiyatları aynı olsa ya da makul bir fark olsa QD-Oled mi alınmalı yoksa woled mi sizce?
  4. thepublicman

İnceleme Philips 27M2N3501PA 2k 27inç 240hz IPS Monitör İncelemesi

Philipsin panelleri gerçekten iyi duruyor iyi inceleme olmuş
  5. thepublicman

Rehber HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar

uzamsal sesi kapatınca toparladı teşekkürler
  6. thepublicman

Rehber HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar

Ayarları yapmama rağmen ses kalitesi cloud 2 wirelessten bile geride gibi normal midir? Ses tonlaması garip geliyor özellikle şarkılarda doğru test için bir video vs var mı aradaki farkı anlayabileceğim
  7. thepublicman

Abdullah Hacıgül Haklı! İkinci El Sistem Toplayın

bununla uğraşmak yerine hurdacı veya 2.el pc satan dükkandan kasa alırsın daha mantıklı bir tercih olur 500 e bile sağlam kasa bulursun
  8. thepublicman

Abdullah Hacıgül Haklı! İkinci El Sistem Toplayın

Giriş segment anakart fiyatlarının düşmesi lazım gereksiz pahalı geliyorlar bana
  9. thepublicman

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

Görseldekinden daha iyi gözüküyormuş ürün custom klavye gibi duruyo keycapslerle
  10. thepublicman

İnceleme ASUS ROG ALLY Z1 EXTREME COD MODERN WARFARE 2 PERFORMANS VE BATARYA TESTİ

bataryası 3-4 saat dayansa baya iyi olurmuş kolda ağrı vs yapıyor mu?
  11. thepublicman

1 AYDIR UĞRAŞTIĞIM SİSTEM SONUNDA BİTTİ!

Hayırlı olsun baya iyi fiyata denk getirmişsin bence güle güle kullan parçalarda kaliteli Isıyı gösteren ekranın arka planını değiştirdin mi yoksa öyle mi geldi? Kasaya tam uymuş :)
  12. thepublicman

İnceleme Intel Arc 770 - İnceleme

Emeğine sağlık bir süre A750 kullanmış biri olarak aynı sorunları yaşadım yazılım tarafını çözerse intel pazarda pay sahibi olur
  13. thepublicman

Rehber 764,99TL | 3 Yıllık GamePass Almak

300 TL farkla halen yapılabiliyor (yöntem değişti) bu arada kur bazında daha da ucuzladı o günden bugüne kur %50 üstünde arttı dolar
  14. thepublicman

Öneri İtopya Outlet Ürünleri Toplu Görebileceğiniz Websitesi

bazı ürünlerin fiyatı çok iyiymiş kargoyla gönderseler alabileceğim ürünler vardı
  15. thepublicman

Rehber En İyi Kadın Ana Karakterli 11 Oyun Önerisi!

Kassandra eklenebilir. Bence AC serisinin Ezio'dan sonra en iyi karakteri
  16. thepublicman

Acer Aspire A315-34 Kullanıcı İncelemesi

Ben de aldım olurda masaüstü kasam sorun yaşarsa diye ayrıca yedeklik bilgisayar ihtiyacım mevcuttu işe girdiğim için. Televizyona bağlamalık pratik cihaz olmasını istiyordum ikinci el eski nesil dizüstüler bile 2'nin altında değil. Baya ince ve full hd olması fiyatına göre gayet iyi celeron...
  17. thepublicman

Öneri alınabilecek en ucuz toplama pc ler dolar:17,29 TL her bütçeye uygun

emeğine sağlık parça parça toplayanlara güzel olmuş bazı hazır sistemleri de ekleyebilirsin ilerde
  18. thepublicman

Rehber 764,99TL | 3 Yıllık GamePass Almak

20 liraya döner bile yok gamepass ultimete var
Geri