Arama sonuçları: *

1. waynec

Rehber NVIDIA Ekran Kartları İçin UnderVolt Rehberi

Gigabyte GTX 1660 Super OC Edition 6GB. İlk fırsatta aynı modelin videosunu uygularım herhalde.
  2. waynec

Başaramadık abi.. daha önce buraya gelip yaptım UV ama becerememişim Apex Ultra ayarlar 84 Derece maşallahı var benim kartın
  3. waynec

Hocam son soru.. yani şimdi pcyi açtım yine, GPU MHz: 1800 sabit. Böyle olması gerekiyor, bu şekilde daha fazla enerji falan harcamıyor dimi yani. Ne bileyim boşta normalde 400MHz falan olurdu. Ayrıca 47 dereceye kadar çıktı bomboş ekranda🤔 normalde max. 35 olurdu boş desktop. Her oyuna...
  4. waynec

Tamamdır. Bi kişiye daha inanamayacağınız kadar faydanız dokundu, çok teşekkür ederim 😄 kolay gelsin Allah razı olsun
  5. waynec

Aynen hocam aşağı yukarı öyle oldu. 75 max yeterlidir dimi her türlü sağlığı açısından ekran kartının. Bazı arkadaşlar 60’lı sayılardan bahsediyor ondan merak ettim bu yeterli mi diye
  6. waynec

74~ dereceyim 775x1770’te (83’le başladı 900x1875’de ki 83 max zaten). Yeterli midir? MHz daha da düşmüyor sabit 1770MHz
  7. waynec

@kandes22 hocam bu heaven benchmark kaç dakika çalışçak 1617440867 şu an yapıyorum ama boş ekranda da ayarlı MHz göstermesi garip geldi. Bu PC’ler garip he, frekans yükselttikçe daha düşük voltajda daha az ısınıyor🤔😀
  8. waynec

He aynılarını deniyim🤧bilemedim.s Teşekkürler😄🙏
  9. waynec

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ekran-kartinin-sicakligi.336253/page-2 Burda sorunumdan bahsetmiştim benim Gigabyte 1660 Super Dual OC Edition da 82 dereceyi görür Genshin’de. Hangi değeri kaça getireyim. Kaç voltta kaç frekans olmalı
Top Bottom