Bir ton 3D ayarım, ince renk ayarlarım vardı, onları kaydetmeyi unutumuşum hepsi gitti. Siz siz olun ayarlarınızın fotoğrafını kaydedin bir yere arkadaşlar.
Senin benim ile kalkınmaz bu ülke. Ayrıca saydığın çoğu marka özel. Merak etme zaten devlet ürünü üretip üstüne kâr ekleyip satan heriften 2 kat fazla kazanıyor vergilerle. O yüzden bizim yabancı marka almamız devletin daha çok işine geliyor.
Sakın başlamayın arkadaşlar, sakın. Saçlarınız dökülür, ağır strese madur kalırsınız, sinir krizleri geçirirsiniz, erken yaşlanırsınız, psikolojik sağlığınız tehlikeye girer, binbir türlü bela size musallat olur. Kardeş tavsiyesidir.
Oooo çok sıkıntıymış o ya. Neyse ben 5. plotu da oluşturup resmi poolları bekleyeyim bari. Boşu boşuna SSD ömrü ve zaman harcamaya değmez.
Edit: Elimdeki M.2 SSD ile 2 kere çok rahat plot oluşturabileceğim için tüm plotları oluşturup şansına belki 1 tane düşer diye beklemeye karar verdim...
Havuzlar çıksa da bir an önce para kazanmaya başlasak keşke :D Bu arada @baltazar reis acayip büyük yardımcı oldu bu süreç boyunca. @Emirhandkee de aynı şekilde. İkisine de teşekkürlerimi iletiyorum tekrardan. Çok kral adamlarsınız.