Arama sonuçları: *

1. Ç

Donanım arşivi sistem önerisi

Evet, topladığın sistemin anakartı gereksiz pahalı.
  2. Ç

Volkan Oyun Kuvvetleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?

15 yaşındayım, su içerek fitness yapıyorum.
  3. Ç

Şu an Fiyat Performans Sistemlerin Fiyat Performans Olmaması

Bu arada konuyu nasıl yükselttiniz? @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  4. Ç

Bu arada biraz daha yüksek bütçe sistemler çıkarsanız daha iyi olmaz mı? Mesela bu dolar kurunda 8000₺'ye 2070 Super gibi.
  5. Ç

Hayır fiyatına göre zaten çok iyi bir sistemdi. Ama yinede PSU çokda iyi değildi, bir Spec Delta olsaydı tadından yenmezdi. Ama yinede çok iyi bir sistem olduğu gerçeğinide değiştiremez.
  6. Ç

Onu bilmiyordum, sistemin linkini atar mısın? Bu arada MD-2 sistemde olan PSU'da çok iyi değildi. (Elite V3)
  7. Ç

Kral 2. söyleyişim, ben yaptığın sistemler alınmaz vs. demedim. Arkadaş diğer kanallar kullandığında sorunlu, sen kullandığında eleştirmiyor. Benim takıldığım yer burası. Demek istediğini anladım. Örneğin DA-2 sistem. SSD Kronik sorunlu, anakartta en kötü B450 anakartlardandır. Ama 2000₺ indirim...
  8. Ç

Ben sizin indirimli sistem yapmadığınızı falan mı söyledim? Arkadaşlar sistemi alıp en azından anakartı, ssd'yi satar. Kendilerine aynı paraya üstüne bir 100-200₺ ekleyip daha iyi anakart, ssd alırlar. Burada yaptığınız indirime hiç bir lafım yok. Ama arkadaşın diğer kanallar sorunlu ssd...
  9. Ç

Ama Abdullah abi sorunsuz ssd kullanıyor. :cool:
  10. Ç

Bu arada Abdullah abi B450M-A Pro Max veya B450M-K ile video çekmiyor mu?
  11. Ç

Teknobiyotik yeni sistem !

100₺'ye değmez.
  12. Ç

Teknobiyotik yeni sistem !

480GB olan sorunsuz diye biliyorum? Bu arada sistem acayip pahalı geldi, GameGaraj'dan 7600 civarına 2060 Super alınabiliyordu.
Top Bottom