Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

PC Hocası Hero alınır mı?

yani anakartı beğenmedim o işlemciye olmamış a520 bence rx 6700 niye yapmışlar xt koyamamışlar dolardan dolayı mı böyle bilmiyorum bana çok alınası gelmedi rx 6700 vs rx 6700xt ortalam 10fps falan fark var
  2. Özgürcan

Gencer Gaming'den Bilgisayar Alırken Dikkat Edin

benim bildiğim hazır sistemlerde tek tek ürünler listelenmiş şekilde yazar kendim hazır sistem almadım ama alan kişilerden görmüştüm bir kaç kere oradan biliyorum bu garip geldi garanti konusunda ne diyorlar böyle bir sorun var ben bir şey yapmadım driver kurdum böyle oldu diye desen
  3. Özgürcan

kendi bilgilerin çıkmayacak şekilde faturayı atar mısın nasıl ürünler yazmıyor sıkıntı çıkabilir iade ve değişim yaparken böyle bir şey yapamazlar ürünü aldıysan sana aldığına dair belgeyi yapması lazım
  4. Özgürcan

ne oldu bunlara bir anda ya alla alla geçmiş olsun donanımsal sorun yoksa pc neden açılmıyor teknik desteğin incelemesi gerekir en azından sorun olup olmadığı bunlar baya paranla rezil ediyorlar hakkını sonuna kadar savun bırakma peşlerini yoksa daha çok kişi madur olacak
  5. Özgürcan

Hangi chipset driveri indirmeliyim ?

yok inmemiş farklı markanın destek bölümüne baktım Intel Management Engine Firmware olarak geçiyor ilk attığın fotoda ki olanı indir tarihi en yeni olanın windows 10 seçip veya 11 hangisini kullanıyorsan
  6. Özgürcan

denetim masana bak orada gözüküyor mu chipset driver ben hiç intel sistem kullanmadım çok hakim değilim
  7. Özgürcan

evet normal olanı indirmek daha sağlıklıdır
  8. Özgürcan

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/196646/intel-h510-chipset/downloads.html
  9. Özgürcan

pc hocası sistem 6.499 TL

Şu anakarttan bi kurtulamadılar ya aahahah neyse fiyat performans gibi duruyor ben daha çok rx 6600 sistem bekliyordum
  10. Özgürcan

Çözüldü✓ İ5 11400f ve gtx 1660 11.300tl alınır mı

O fiyata rtx 2060 rx 6600 satıldı 1660s çok düşük kalıyor ben olsam almazdım
  11. Özgürcan

5.k 6k peşinim var gerisi taksit olacak şekilde oyun pcsi

Masaüstü alın anakart wifi gerek yok ethernet yapabiliyorsan o iyi olur ama yapamıyorsan wifi adaptörleri var kalitelisin den alırsan ethernet aynı performansı verir.
  12. Özgürcan

DA-MD 2 İlk izlenim.

Hayırlı olsun güle güle kullan sistemi
  13. Özgürcan

Hakan Balcı'nın kör etmek için topladığı bilgisayar

bilgisayardan web tasarım sql derslerıme calısıyorum ve o ıs hakkında bılgı edınıyorum ama sen bır bılgısayarı sadece oyun oynamak ıcın kullanıyorsun bunları bılmemen normal zaten ne dıyım bu yazını gorunce bı ıkı dk kendıme gelmeye calıstım kolay gelsın sana
  14. Özgürcan

nE? ne ene ne ne dedın sen bılgısayarla bı yere mı gelınmıyor. peki ok
  15. Özgürcan

9 yasındagı cocuga 17bın tl yatırım yapmak mı o cocuk ıyı bı yere gelmezse ben bulur doverım onu
Top Bottom