Arama sonuçları: *

1. AK47

En güvenilir toplama PC siteleri hangisi

Şikayet her firmada olur kusursuz firma olmaz. Ben geçen pckolik'ten aldım bir sorun yaşamadım 3 günde yolladılar.
  2. AK47

Çözüldü✓ Unlost evo2 için annem ölsün diyordu gerçekmi?

Videoyu izledim art niyetli hiçbir şey söylememiş. Adam kazanmadım diyorsa kazanmamıştır niye yalan söylesin ki? Zaten sistem satışlarından gelecek paraya ihtiyacı olduğunu da sanmıyorum.
  3. AK47

VOK'un Yeni Sistemindeki Saçma Özelleştirme

Şikayetini site yetkililerine bildirebilirsin ben sana niye daha alt seviye bir kartın üst seviye karttan özelleştirmede pahalı gözüktüğünü anlattım.
  4. AK47

Ben de diyorum ki normalde de 1650 nin orada özelleştirme fiyatı rx 570 ten yüksek. Ama sistemde 1650 seçili olduğu için ve hazır sisteme indirimli fiyatta tanımlandığı için rx 570 daha pahalı gözüküyor. 1601207888 Niye kullanmayalım :D ? Anlaşılması gayet basit bir konuda anlamamakta ısrarcı...
  5. AK47

Onu gidip site moderatörüne sorman lazım. Benim anlattığım olay fiyatın niye öyle gözüktüğüyle alakalı.
  6. AK47

Dostum bilmediğiniz konularla dalga geçmeye çalışıyorsunuz yazık. O seçili olan ekran kartı sisteme indirimli olsrak tanımlandığı için rx 570 daha pahalı gibi gözüküyor. Bu durum itopyada da var zaten.
  7. AK47

Donanım Arşivi İnstagram Story

@Abdullah Hacıgül millet kırılıyor burada bir ipucu patlat be
Top Bottom