Arama sonuçları: *

1. Aizen

Elwind'in Tanıttığı Yeni Bilgisayarı Nasıl Buluyorsunuz ? Elwind Silver

Sistem iyi değil ssd sorunlu anakart çok kötü m2 ssd desteği yok kasanın hava akışı iyi ama psusu hakkında bir bilgim yok alınacak bir sistem değil.e
  2. Aizen

DA-MD2 nin 7766 TL den stoklara gelmesi

Arkadaşlar itopyanın sıkıntısı site bazen sorunlu oluyor bu sistemin suan kampanyası bitti satışı yüksek fiyattan bilerek koyulduğunu düşünüyorum çünkü site doğru çalışmıyor mesela stoktaki ürünleri işaretleyin stokta olamayan ürünler gözükebiliyor.
  3. Aizen

Haqquş kardeşine 2. el pc diziyor.

Sistem fiyatına göre çok iyi hakkus abime öyle demeyin yoksa sizede kazık atabilir !!!!! 1609599430 Gerçekten şaka bi yana bu kadar rezalet sistem toplanamaz üzülüyorum ve sinir oluyorum şu adama.
  4. Aizen

SİZCE BU BİLGİSAYAR BU FİYATA ALINIR MI

Sistemde Upgrade Parçalar: Gigabyte B450M S2H XFX AMD Radeon RX 5600 XT THICC III Daha Ucuz Ve 3 Fanlı Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Bu kasa yükseltme olarak fiyatı uygun Corsair Kalitesi SSD Değiştirip bu sistemi alabilirsin.
  5. Aizen

Elreann Jigularus fiyatı

Aslında baktığın zaman sistem neden pahalı biliyor musun kullanılan anakart ve kasa çok pahalı sistemin pahalı olmasının sebebi bu kazık demek değilde anakart ve kasayı daha kaliteli tutmak diyilebilir şahsen ben o fiyata gtx 1660s alacağıma 2060lı bir sistem alırdım.
  6. Aizen

Elreann Jigularus fiyatı

Jigularus kötü ama parva iyi bence.
  7. Aizen

@Abdullah Hacıgül Topladığı Sistemdeki Kasa

Dostum öyle bir anda dark guardian koyamaz ki tek bir sistem toplamıyor stoğa birden fazla ürün giricek.
  8. Aizen

Hocam zaten psu su sağlıklı bir marka değil fakat bu kasa modeli güzel gözüküyor hava akışı açısından.
  9. Aizen

Dostum bak mesela teknobiyotik diye bir kanal var adamlar dark kasasını kullanıyor neden çünkü belli bir anlaşma yapılıyor fiyatta düşüşler oluyor kampanya gibi.Abdullah abi bildiğiniz gibi corsair markasının kasalarını kullandı fakat doların durumunu biliyoruz ve belki frisby kullanmak fiyatı...
  10. Aizen

Dostum bu bilgisayarlardan stok olarak 50 tane gelmiyor markalarla çeşitli anlaşmalar yapılıyor zaten özelleştirme olucaktır fakat kasaya baktığımız zaman kötü diyemeyiz hava akışının iyi olduğunu düşünüyorum ayrıca rgb ve kumandası var psu corsair olacağını düşünüyorum.
  11. Aizen

Arkadaşlar frisby kasa da ne var önü mesh hava akışı da iyi ve @Abdullah Hacıgül kaç senedir sistem topluyor ve hep zamanının hep en iyi F/P sistemlerini yaptı ne bu linç ? Eminim şimdide öyle olucak
  12. Aizen

Bu sistem alınır mı ?

Arkadaşlar peki powercolor nasıl bir marka iyi mi bir sorun yaşanır mı ?
  13. Aizen

Bu sistem alınır mı ?

İntel sistemde 1650 kullanılıyor o sistemde de 9100f var r5 1600 göre bence iyi olmayan bir işlemci bende bunu bulabildim arkadaşa max a320m kaçıncı nesile kadar destekliyordu arkadaşlar ? amd için
  14. Aizen

Bu sistem alınır mı ?

Arkadaşlar bu sistemi arkadaşım alıcak intel i3 9100f önermek istemedim bunu bulabildim oynadığı oyunlar zaten o kadar yüksek gereksinim istemiyor max apex oynar sizce nasıl fiyatına göre ?
  15. Aizen

Teknobiyotik X1.5 muadili var mıdır?

Aga rtx 2070s tabi ki daha iyi fakat bütçeniz yoksa F/P olarak rx 5700xt tercih edilebilir kartların arasında fiyat farkı var paranız varsa rtx 2070s alın yoksa rx5700xt alın fakat kimse demesin rx 5700 xt çöp diye aynı şekil dede rtx ve dlss teknolojisini unutmamak lazım 2 side güzel kartlar...
Top Bottom