Arama sonuçları: *

1. Andromakhe

Gençer Gami̇ng: Sipariş Hazirlaniyor

Cidden 1 aydır kargoya çıkmadı mıı ???:oops: 1690265956 Dalga geçiyorlar herhalde.
  2. Andromakhe

💥 DA SİSTEM GELDİ 10599TL R5 5500 RX6600 💥

Aldıktan bir süre sonra PSU değiştirmenizi öneririm.
  3. Andromakhe

💥 DA SİSTEM GELDİ 10599TL R5 5500 RX6600 💥

Rampage ürünlere hiç güvenemiyorum.
  4. Andromakhe

📢 5600 & 6700XT SİSTEM 14699TL 📢

Ek olarak işlemciye güzel bir soğutucu alınırsa güzel sistem olur.
  5. Andromakhe

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

Sistem daha yayınlanmadan önce bu kadar yoğun bir sipariş geleceğini tahmin etmek zor değil önden 100 sistemi hazırlayabilirlerdi. 1681136290 Ayrıca arkadaşın dediği gibi konuşma tarzın aşırı kaba. 1681136340 Ben sistemi satın almadım ama gelip burada insanlara ağlamayın demeye hakkın yok.
  6. Andromakhe

Biraz ısındığı doğrudur hatta incelemede 75 dereceye falan çıkıyordu daha bunun yaz ayı var. 1680956909 Yazın biraz fazla ısınabilir.
  7. Andromakhe

Ben pek Gamepower, Rampage gibi markaların güç kaynaklarına güvenmiyorum. (Öneri değildir sadece kendi fikrimi söylüyorum.)
  8. Andromakhe

Pch yeni sistem cikaricakmis Abdullah abi de çıkarır herhalde

İçeride tanıdık var galiba sana haberler geliyor
  9. Andromakhe

🔥 Guild [ModartPC] | AMD R5 5600X | Radeon RX 6750 XT 16.499 TL 🔥

Çok özür dileriz sana indirimli soğutucu bulamadık :(
  10. Andromakhe

Haqqus Dandik Sistem 9K :D

Para israfı....
  11. Andromakhe

Frekans tv yeni sistem incelemiş

Bu sistem harbiden çok kötü, daha önce 10.500 TL ye güzel sistem paylaşmıştı benzer f/p bir sistem olsa iyi olurdu
  12. Andromakhe

Yeni bir çözüm geliştiricem bu itopya için

O kadar para kazan ama siten 10sn de bir çöksün
  13. Andromakhe

PCH VENOM IV 9.999TL

Neden böyle bir kıyaslama yapılıyor onu da anlamıyorum, ne zaman benzer bir konu açılsa bu tartışma çıkıyor. Gereksiz bence yani
  14. Andromakhe

PCH VENOM IV 9.999TL

X kişisi daha iyi yapar , Y kişisi daha iyi yapar diye kıyaslamaya gerek yok. Sistem sistemdir alanlara H.O stok az olabilir ona bir şey diyemem 10k için alınır
  15. Andromakhe

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

vatanda stok azdı ama sistem baya iyiydi alan kişiler baya şanslıydı sonuç olarak kıyaslama yapmaya gerek yok her iki sistemde fiyatına göre iyi
  16. Andromakhe

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

şimdi videoyu tekrar izledim oyunlarda darboğaz yapmıyor ancak işlemci yetersiz ama fiyatı iyiydi yani şimdi alırsın 3-4 ay sonra daha iyi bir işlemciye geçersin
  17. Andromakhe

PC Hocası yeni sistem 25 Mart

döviz bu kadar yüksekken ve bu pahalı piyasada kimse bu sistemi 5500 TL ye satmaz satamaz 1648224589 ve bu arada konu saçma yerlere gitmiş sistem güzel mi güzel evet fiyatı beğenmeyebilirsiniz ama x kişisi daha iyisini yapar demek saçmalıktır boşa kıyaslama yapıp tartışma çıkartmaya gerek yok...
  18. Andromakhe

PC Hocası yeni sistem 25 Mart

5500 tl falan olursa iyi olur ihtiyacı olan herkes alır 6000 tl de olur şu piyasada iyi fiyat
Geri