Arama sonuçları: *

1. Arsek

👉Hangi sistemi almaliyim

demonte gonderimde termal macun gonderiliyormu?
  2. Arsek

👉Hangi sistemi almaliyim

eyw yardimlariniz icin 1669481216 bunun hakkinda bilgi sahibi olan varmi etiketlerseniz sevinirim
  3. Arsek

👉Hangi sistemi almaliyim

ya zaten sistem ciksa bile alamiyorum bosuna 1 saat sitres yasiyorum bide aralikta fiyatlarda artabilir alicagim sanirim
  4. Arsek

👉Hangi sistemi almaliyim

unreal engine kullanilicak bu pc de rx 6600 sıkinti cikarirmi bide wattman hatasi fln alirmiyim @James Gg
  5. Arsek

👉Hangi sistemi almaliyim

fiyati iyi mi? peki beklemelimiyim sence @Lisser @ysuflix
  6. Arsek

👉Hangi sistemi almaliyim

Bütcem 11000 ama zorlarsam 12k ya cikabilirim https://www.gaming.gen.tr/urun/145453/blade-6600-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ r5 5600g yapip alsammi ...
  7. Arsek

sd2 sistem alinir mi?

eminmisin ben iptal oldu diye biliyordum yarin 12k ya bu sistemi alicaktim beklesemmi
  8. Arsek

sd2 sistem alinir mi?

orta nin fiyat araligi tahmini nedir
  9. Arsek

sd2 sistem alinir mi?

modart girisi tamamen iptal etti dimi?
  10. Arsek

sd2 sistem alinir mi?

ya biraz 5 5500 ve i3 12100f in oyun testlerini izledimde ayni gibi hatta 5 5500 daha jyi performans veriyor 1k farka degermi
  11. Arsek

sd2 sistem alinir mi?

ya su modarti bekledim bekledim iptal etti girisi diye biliyorum orta sistemde 14 16k arasi olur diye tahmin ediyorum @Kürşat Kütükçü
  12. Arsek

sd2 sistem alinir mi?

https://www.gencergaming.com/shiftdelete-sd1-/-ryzen-5-5500-/-rx-6600-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari butceyi zorlarsam max 12 k ya cikabilirim bu sistem alnirmi yakin zamanda bu butcede cikicak baska bir sistem varmi beklemelimiyim ya da
  13. Arsek

⚠️ Vok Yeni Sistem Bilgilendirme ⚠️

v.o.k sistemler nasil daha once duymamistim bide bu yayinlanacak sistem 10k civarimi olur bilginiz varmi
  14. Arsek

🔥Modart M9 , bilgilendirme 🔥

ekliyemezsinde sonra dan indirimli alabilirsin bence daha mantikli olur
  15. Arsek

dedigini anlamadim
  16. Arsek

Fotograf shoplu ifadesini niye anlamiyorsunuz 1669176615 bir bilgi yok
  17. Arsek

arkasini nasil gordun ins amd dir