Arama sonuçları: *

1. Artorias

DA Sistem Oyunlarda Fps Düşük

sıcaklıklar ve işlemci gpu kullanımı nedir fotoğraf atarmısınız
  2. Artorias

DA Sistem Oyunlarda Fps Düşük

normal gibi geldi bana çözünürlük nedir ?
  3. Artorias

Rampage psulu ve kronik sorunlu ssdli sistemi insanlara tavsiye etmek

yüzlerce yorum yazılıyor görmemiştir.
  4. Artorias

artık her gördüğüm kişiyi uyarıyorum bu başka bir forumdan geldim bu açtığım konuyu görmemiştim kusura bakma sende benim gibi düşünüyormuşsun.
  5. Artorias

Yaptığın şey gayet güzel bir şey ama sana bir tavsiyem var alacağın ürün daha önce mesela bu forumda konusu açılmamış ise konu açmanı öneririm yoksa aynı konudan bir sürü oluyor. İyi forumlar
  6. Artorias

burdada bizim gibi insanlar devreye girip insanları bilgilendiriyor dediyim gibi insanların bilgilendirmesi gerekiyorki bu hatalar tekrar yapılmamalı mesela psu c4 demek yerine akım koruması voltaj dengesizliği olmayan (vb) bir psu daha iyi bir fiyata konabileceğini söylemek bize düşüyor
  7. Artorias

bu hazır sistemlerde amaç toplu indirim yapmak sen bunları tek tek toplasan zaten bu fiyatın çok üstüne çıkacaktır ekran kartı 2500 tl zaten beyenmediğin parçaları değiştire bilirsin ssd psu kasa gibi fazla bir fiyat artışıda olmaz hem üstelik d.a 2 sistemden önce bende benzer bir sistem...
  8. Artorias

tamam eleştire bilirsin ama sonuçta insanların bir emeği var kötü de olsa iyi de olsa kendin beyenmeye bilirsin dislike atabilrisin ama forumda hadi dislike yağmuruna tutun diye konu açmak gereksiz kötü bir davranış o insen bu konuyu görse bu forum hakkında ne düşünür sence ?
  9. Artorias

yanlış bilgilendirme yapmış olsa bile başka kanalları karalamak yanlış bir şey bence uyarmak doğru bilgi ile bilgilendirmek daha doğru bir davranış olur.
  10. Artorias

Harika toplama PC!

bilgisayar parçalarını vatandaki fiyatlar ile kıyaslamalarına sinir oluyorum adam örnek olarak bu arkadaşın yaptığı gibi 2. el parça satanlarda vatandaki fiyatları gösteriyor tmm vatan fiyarları 100 200 tl yüksek ama vatan stokta olmayan eski parçaları ilk çıkmış fiyatında gösteriyor stoğa...
  11. Artorias

PC HOCASI YENİ SİSTEM !!!

psu deyiştirilip deyerlendirile bilir bence
Top Bottom