Arama sonuçları: *

1. Baihu

El capitan sistem arızası

Bence sen daha fazla konuşmadan uzaklaş. Laf anlamayan birisine benziyorsun. Senin karşında çocuk yok. Terbiyesizlik etme. Senin kafan basmıyorsa biz ne yapalım?
  2. Baihu

Kendi işimi kendim gördüğüm için kolay konuşabiliyorum. Size de tavsiye ederim. :) Araştırmayıp hazıra konmaya alışmışsınız.
  3. Baihu

Sorun yaşarsanız, garanti süresi bitmeden servise gönderirsiniz. :)
  4. Baihu

Bilgisayarı açıp kapatmaktan başka hiçbir bilgisi olmayan insanlara yardımcı olmaya çalıştığı için mi kötü oldu? Bunu kimseyi küçümsemek için söylemiyorum. Bazı şeyleri kendiniz araştıracaksınız. Hep başkalarından beklerseniz, hiçbir şey öğrenemezsiniz. Türk firmalarının %90'ı tüketiciyi...
  5. Baihu

Beni yanlış anlayabilirsiniz, fakat ekran kartı konusunda AMD'ye güvenemiyorum.
  6. Baihu

bilgisayar almak için bekleyim mi

İhtiyacınıza göre bilgisayar satın alabilirsiniz.
  7. Baihu

ModArt'ın son pcsi alınır mı

Aldım artık. İş işten geçti. Param olsaydı daha iyisini alırdım. Benden e sporcu olmaz, e noob olur. :)
  8. Baihu

Oyun için 1 ms diyorlar ya, ondan yani. Ben de para olmadığı için bu monitörü aldım. Pek film seyreden birisi değilim. https://www.hepsiburada.com/acer-kg241qpbiip-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-p-HBV00000OEBWO?magaza=Hepsiburada
  9. Baihu

O kadar ayrıntısını bilmiyorum.
  10. Baihu

Xigmatek güç kaynağı biraz sesli çalışıyor. Dert etmeyecekseniz, alınmayacak bir bilgisayar değil.
  11. Baihu

KNİGHT ONLİNE OYNUCAĞIM PC ÖNERİ YARDIM FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİİ

Terbiyesizlik etmenizi gerektiren bir durum yok ortada. Ayrıca sizin dostunuz falan değilim. Siz de fikirlerinizi normal bir şekilde söyleyebilirsiniz.
  12. Baihu

kanalların yapmış oldugu toplama pcler videoda güzel gözüküyor fakat satın almaya gidince o kadar iyi gelmiyorlar gözüme sizce neden

Ben de o videolardaki renklere aldanıp, Xigmatek İstanbul kasa aldım. RGB denilen şey, videolarda göründüğü gibi güzel değilmiş.
  13. Baihu

Vatan Bilgisayar'dan BU SİSTEM ALINIR MI

Parantez içerisindeki ünlem işaretinin ne anlama geldiğini öğrenirseniz, böyle yorum yapmanıza gerek kalmaz.
  14. Baihu

Vatan Bilgisayar'dan BU SİSTEM ALINIR MI

Kötü görünmüyor, fakat 1 tane 16 gb ram yerine, 2x8 alınabilir. Xigmatek'in fanları sesli çalışıyor. Mümkünse Corsair kasalı sistem alın, ya da kendiniz toplayın.
Top Bottom