Arama sonuçları: *

1. B

🔥DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM YAYINLANDI🔥

Abi doğrudur illa zamlı fiyatta f/p olmadığını da kabul etmen gerek. Kesinlikle çok daya iyi f/p sistem yapılabilir.
  2. B

DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

Donanım arşivinin yaptığı en kötü sistem diyebilirim...
  3. B

PC Hocası Sistem Çıktı.

Valorant genel olarak işlemci oyunu olduğu için dedim. Yoksa baya fark olduğunun biliyorum. Yine de garip geldi xd
  4. B

PC Hocası Sistem Çıktı.

Video da valorantta 500 fps alıyor ben r5 5600x rx 6600 ile 300 fps zor alıyom wtf
  5. B

PC Hocası Sistem Çıktı.

:D valla süper sistem. Hayır bir de girip akakçe de sıfırını toplayıp indirim yaptığını ispatlamaya çalışmış süper yaaa
  6. B

PC Hocası Sistem Çıktı.

Upgrade bile b550 yok gerçekten
  7. B

PC Hocası Sistem Çıktı.

Videonun açıklamasında 5600x yazıyor linke tıkladım 5600 çıktı karşıma xd
  8. B

PC Hocası yeni sistem yolda!!!

Böyle bir sistem çıksın sana ben alacağım xd
  9. B

PC hocası sistem yeni stok geldi

Dolar kuru yazıp son 1 ay dolarına bak dostum sadece 15 mayısta 15.48 dolar şu an 15 haziran dolar 17.29 1.70 falan artış var. Benzin 22 tlydi 28 29 tl oldu gibi bir çok etken sayılabilir. PSU ve kasanın kötü olmasına bir şey demiyorum sadece fiyatıyla ilgili konuşuyorum. Bazı şeyler de çok...
  10. B

Ana Konu DONANIM ARŞİV YENİ F/P SİSTEM / DA-M1

Süper bir toplama sıfırı 1700 tl olan rami 800 e saymak herhalde kasasız kullanılacak sistem xd kasa fiyatı yok rami yarı fiyatına indirip hesaplanıyor süper bir indirim yöntemi beğendim.
  11. B

DA- M1 YAYINLANDI !!!!

F/P Kralının anlamı çok basit aslında o dönemdeki en iyi f/p sistem olduğu için f/p kralı oluyor. Bu dönemde de bu fiyatlara alışılacak maalesef :/
  12. B

DA- M1 YAYINLANDI !!!!

i5 11400f rx 6600 sistemi ocakta 10.500 aldım ocakta dolar 12 13 tl falandı şimdi 17.30 falan nasıl bir beklenti içindesiniz :D
  13. B

DA- M1 YAYINLANDI !!!!

Kullanılır kullanılmaz değil ama sizden daha iyisini beklerdik demek istemiştim yoksa iyi sistem bence.
  14. B

DA- M1 YAYINLANDI !!!!

Tam olarak 13.500 tl tutuyor. Kasa psu değiştirilebilir satılıp. Ama açıkçası hadi kasaya tamam da bu psu olmamış bence yakışmamış donanım arşivine :/
  15. B

MODART 13.5K 6600XT SİSTEM YAKINDA!

Çoğu yoruma baktım öyle bir mesaj bulamadım varsa bir ss atar mısınız ?
  16. B

Technopatin rtx3050 sistemi alinir mi

Bana göre 11k için kötü. Eğer 10k da falan çıkarsa alınabilir.
  17. B

Technopatin rtx3050 sistemi alinir mi

11.5k 1 hafta önce rx 6600 sistem satıldı. 11 pahalı olur bence.
  18. B

King 7 Kaciranlar icin

Hocam siparişi iptal ettiniz mi? Eğer etmediyseniz sipariş onay bekliyor mu yazıyor hala sizde de ?
  19. B

King 7 Kaciranlar icin

Ben aldım hocam zaten ekran kartı ve işlemci fiyatına sistem.
  20. B

King 6 Çıktııı !!!!!

7k'ya 1 günde falan okutursun. Rahat 8 e okutulur herhalde o kart. Ben de anlamadım doların 13 tl olduğu yerde 3060 falan sistem bekliyor herkes 10 bin TL'ye. Şahsen ben çok da olmasa beğendim alınır yani.
Geri