Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

MESUTCEVIK MC-5 Alınır mı??

İyi oku kankam. G27qc A linkteki. 1666965680 G27qc var bende ve freesync özelliği falan var. Görüntü kalitesi falan daha iyi. Linkteki monitör de A modeli QC'deki %92'ye kıyasla %88 DCIP3 freesync özelliği de yok. Açıklayıcı olmuştur umarım
  2. Beşiktaşlı Reyna

MESUTCEVIK MC-5 Alınır mı??

Monitör almanı önermem yorumlara bakma. G27QC var bende bu modeli (senin attığın linkteki) G257QC (A) modeli. Freesync falan yok. Freesync'e sahip değildir ve daha dar bir renk gamına sahiptir (QC'deki %92'ye kıyasla %88 DCIP3) Yani özetle bulabilirsen G27QC al
  3. Beşiktaşlı Reyna

PC Hocası RTX 3080 Sistem Alınır mı

Knka saatler içinde tükendi bu sistem alabilirsen al
  4. Beşiktaşlı Reyna

PC Hocası Sistem Geldi

3070'den üstün dedi 3070Tiden demedi
  5. Beşiktaşlı Reyna

PC Hocası Sistem Geldi

Evet forumdayım zaten 3070ti düşünüyorum yanlış yazmışım 3070 diye pardon :D
  6. Beşiktaşlı Reyna

PC Hocası Sistem Geldi

3070 veya 3070 Tİ bekliyorum fiyat 17 K civarı olacak rez alın bekleyin
  7. Beşiktaşlı Reyna

Daemon Bafır hakkında

Bu kasada yeterli sadece fan tak yeter emin ol. Ama illa daha iysini alıcam dersen de Cougar mx440 veya Cooler Master Masterbox ön taraf mesh olsun yeni
  8. Beşiktaşlı Reyna

Daemon Bafır hakkında

Kardeşim bu sistemi yeni almış 3 gündür kullanan biri olarak söylüyorum. Öncelikle ben sistemi 15.200 TL ye aldım. Yanında RGB 40x40 Gamepower mouse ped hediye ettiler. Sistemde ki ön fanlar yetersiz arkaya ve üste bütçen varsa fan tak yada ekstra al yanında. 1664949985 Onun dışında kasa çok...
Top Bottom