Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

Gencer Gaming Sistem Hala Kargoya Verilmedi !

Sistemler kuruluyor ve test ediliyor, süreç bu yüzden daha uzun. İnsanlık hali her insan hata yapar konudan bir şey olmaz rahat olun :D Umarım sisteminiz kısa süre içinde elinize ulaşır, şimdiden hayırlı olsun!
  2. Ben Tümay

Uzun ama alırken araştırsaydın markanın açıklaması bulunuyor. Bu şekilde marka kötülemek gibi oluyor, adamlar 5 günde gelir dese 8 gün olsa haklısınız zaten ama 10 iş günü demişler. 10 iş günü dolarsa açın bir konu hakkınızı arayalım.
  3. Ben Tümay

Siparişleri 7-10 iş günü içinde kargoya veriyorlarmış. Yazını doğrulamak için araştırdım ve evet, öyle. Zaten adamların süresi belli o süreyi geçerlerse konu açman gerekir bence.
  4. Ben Tümay

Beyler Dusuk butce pc alcaklar bi bakın derim

Apu işlemciler normalleri gibi performans veremiyor diye biliyorum. 5600g vs 5600 gibi gibi.
  5. Ben Tümay

VOK FRİDAY GELDİ YARDIM

Etkinleştirmek çok kolay, bu video ile yapabilirsin. 1669990758 Şart değil etkinleştirmeden de kullanabilirsin fakat bilgisayarını özelleştiremezsin.
  6. Ben Tümay

VOK FRİDAY GELDİ YARDIM

Arada olan küçük açıklıktan bahsediyorsanız normal, büyük ihtimal kasanın birbirine oturan kısımları tam oturmamıştır. Hiç bir sorun yaratmaz.
  7. Ben Tümay

VOK FRİDAY GELDİ YARDIM

Hayırlı olsun, umarım her şey istediğin gibidir. Bu videodaki şeyleri yapman yeterli:
Top Bottom