Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Başkası alıcakken daha yüksek fiyat verip almak günah mı sizce

Ne günahı hocam saçma şeylere günah demeyin. Bu ahlakla nitelendirilmelidir bence. Eğer alacak kişinin ihtiyacı olan bir şeyse ve bu hayati önem arz ediyorsa ahlak açısından yoksun bir ticaret dönmüştür SATICI adına. Eğer random bir şey dönmüşse satıcı karlılığını düşünerek daha fazla para talep...
  2. Berk Atmaca

3 aydır aktif demek 3 aydır üye demek????

Doğru anlamışım o zaman. 5 aydır hesabı olan adamın 4 mesajı var ne kadar konu okumuş olabilir ya da beğeni atmış olabilir tartışılır
  3. Berk Atmaca

3 aydır aktif demek 3 aydır üye demek????

Ya abi sistemi alacağımdan değil zaten Mersindeyim gidip alamam ama 3 aydır aktif demek bu süre zarfı içinde forumda konu açmış veya diğer konularda mesaja sahip demek değil mi? Ben bu hesabı 2020'de açtım ama 3 aydır aktif değilim. Ben mi yanlış anladım millet yok ben 5 ay önce açtım, ben 1...
  4. Berk Atmaca

Donanım Arşivi Çıkarmalı Dediğim Şey

Suriyeli din kardeşlerimiz içinde özel C4'lü (psu) bir sistem gelsin
  5. Berk Atmaca

İtopya Mağaza Sırası

Tr şartlarında buna değer valla :)
  6. Berk Atmaca

DÜŞÜK BÜTÇELİ RENDER PC

Dostlar selam. Kendi çapımda editli videolar yapıyorum ve şuanki sistemim bana yetmiyor. Aklımda 2 seçenek var; 1-) Ryzen 3 2200g + B450 + 8 Gb Ram alıp yoluma devam etmek (alırsam ekran kartı almam apu devam ederim) , 2-) Xeon x3440 + Overclock yapabileceğim bir anakart + 4gb ram (4gb da bende...
Top Bottom