Arama sonuçları: *

1. Billur İbrahim

Donanım arsivi toplama pc

çünkü linç atmakta haklılar 1609692025 20 tane konu açılıyor günde adam toplayınca görürsünüz
  2. Billur İbrahim

[ANKET] Forumdakilere ayrıcalık tanınması (Öneri)

evlat sende geleceğin devlet adamı olma belirtileri görüyorum (!)
  3. Billur İbrahim

yada 2 nin üzerinde sipariş verilememesi (biliyorum farklı farklı hesap açarak alabilirler ama onlar hesap açıp satın alasıya kadar stok biter yada hesap açarken yoğunluktan dolayı sorun çıkar
  4. Billur İbrahim

yada siparişin itopyayı arayarak telefon üzerinden verilmesi
  5. Billur İbrahim

Bugünkü o önemli video ne

bence ağırrrrrrr bi eleştiri videosu olacak 1607927698 haklı
  6. Billur İbrahim

BRUH depolama biriminede M.2 SSD denir yarakus ssd değil
  7. Billur İbrahim

boş yaptı elraenn pcleri iğrençken para kazanmak için kendi bilgisayarlarını övdü donanım arşivinin pclerine saçma sapan şeyler söyledi hatta kendisi sata ssd kullanırken da nın m2 ssd sine yarakus ssd dedi falan filan adam kendisinden daha iyi olanları geçemeyince hep böyle yapıyor (örn jahrein)
  8. Billur İbrahim

PCH-NEO sistemi alınır mı?

tamam ama pc hocası neden böyle yapıyor neden donanım arşivi gibi düzgün bi sistem çıkartmıyor sen teknobiyotik değilsinki böyle bişey yapasın
  9. Billur İbrahim

PCH-NEO sistemi alınır mı?

PCH-NEO | Game Garaj pc hocası tv az önce yeni video paylaşmış 2 tane siğstem toplamış kuzenim az önce aradı bu sistem olurmu alıyımmı diye 5500 tl sizce alınır mı?
  10. Billur İbrahim

Bu toplama PC Alınır mı??

teşekkürler memlekete hayırlı uğurlu olsun jmhnghyu67ıkutj
  11. Billur İbrahim

saolun o zaman ben bunu asrock b450 yapıp alacağım (galax +208 tl oyüzden ekran kartı aynı kalsın)
  12. Billur İbrahim

Yapabilirim ama cidden iyi mi? bu sistem ve para değermi yani beni daha ne kadar rahat götürür
  13. Billur İbrahim

https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-ryzen-5-3500-3-6ghz-rx570-8gb-8gb-ram-256gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html Benim bilgisayara ihtiyacım var az çok para biriktirdim sizce bu alınır mı? yada bu fiyata alabileceğim bir sistem varmı ve 3000 TL civarında alabileceğim...
Top Bottom