Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

valla vatanın kendi topladığı bir sistem vardı hala var mı bilgim yok i5 12400F ve 4070li 31kydı 2kda kredi kartı taksitinden 12 ay taksitle aldım ben hatta bu i5 12400F ve 4060li sistemi kardeşime hediye niyetine alasım vardı aradım sordum istemiyorum dedi sen bilirsin dedim kapadım telefonu xd...
  2. BlueLabels

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

vallahi 4070 yapmadılar bir türlü ıkındı ıkındı sıktılar kendilerini çok komik
  3. BlueLabels

🤍 Abdullah Hacıgül'e teşekkürler !

Sipariş numarasını gizle
  4. BlueLabels

MD2 ALANLARIN TESLİMAT SÜREÇİ ?

kaçırdım ben marka model ve fiyat bilgisi atma ihtimalin var mı ?
  5. BlueLabels

MD2 ALANLARIN TESLİMAT SÜREÇİ ?

Nerden ne kadar aldınız ?
  6. BlueLabels

Şu an Fiyat Performans Sistemlerin Fiyat Performans Olmaması

sen hala pc yi almadın demi FDSKŞFSDJKİFDSKLF
  7. BlueLabels

Sistem alıcam yardımcı olurmusunuz !

sharkoon 650W cpu kablosu aşırı derecede kısa bu yüzden önermiyorum 45 cmlik bir boyu var psu dan giden cpu kablosu gerçekten sıkıntı çıkartıyor ayrıca koruma alanında biraz geriymiş fsp alabilir onun yerine
  8. BlueLabels

ayrıca sistem bana pahalı geldi direkt olarak toplu istiyorsan yine iyi gibi ama işlemciyi 3600X yerine 3600 yapıp monitöre de iyi bir şeyler alabilirsin 1603483180 PSU da gamepower ne kadar güvenilir ayrıca forumda biraz bakın bence psu için // fsp ile değiştirebiliyormuşsun iyi bari fiyat...
  9. BlueLabels

ssd sanırım kronik sorunlu ayrıca rtx 2060 alınca kaç paraya düşüyor fiyatı ?
  10. BlueLabels

I5 10400f msi sistem nasil?

öyle diyorsun haklısın da dolar kuru maalesef yükselmeye devam ediyor bundan dolayı pek bir şey düşüceğini sanmıyorum ben
  11. BlueLabels

R5 3600x gigabyte vs i5 10400f msi ?

Bu sistem benim de gözüme şuan çok takıldı acaba bunu mu alsam kararsız kaldım şuan
  12. BlueLabels

aga 3000 serisi ne zaman çıkıcak fiyatlar ne olcak hiç belli değil bence fiyatı şuan buyken almak daha mantıklı değil mi
  13. BlueLabels

teşekkür ederim
  14. BlueLabels

link var mı sistemin
  15. BlueLabels

itopya güvenilir mi (da sistem 3)

Bazıları 1-2 haftaya gelir filan diyorlar ama benimde tam bilgim yok açıkcası
Top Bottom