Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

HaQQuS'un berbat bir sistemi

Dostum o para ile o sistemi toplamadılar, çocuğa o paranın bir kısmı ile kasa, bir kısmı ile monitör, bir kısmı ile ekipman ve masa felan alıp bir kısmınıda ailesine vermişti diye hatırlıyorum. Artık şu adamı gömmeden önce iyice araştırıp öyle gömün.
  2. ByEfe04

İ9 10900K neden RTX 3080'i beslememiş ?

Pubg optimizsyon anlamından pek iyi değil, ondandır. Yoksa 2K da 10900K 3080 i kağıt üstünde besler.
  3. ByEfe04

İzoly reklamı yapan youtuberlar

Arkadaşlar linçlemeyin sistemi savunduğum yok fakat merak ettim 3600 TL ile monitör ile nasıl bir sistem kurulur sizce? 2. elden kurarsak ryzen 3 1200 ile rx 470 kurulabilir hem ddr4 ve çok daha iyi performans verir, fakat sıfır bilemedim.
  4. ByEfe04

İzoly reklamı yapan youtuberlar

Para alıyorlar dostum, yoksa zaten önermez o da bilir daha iyisi olduğunu.
  5. ByEfe04

Pc yi Pc hocası toplamadı

Really, napim?
  6. ByEfe04

6000 TL RX 580 SİSTEM REZALET!!

Kanka işlemci ve ekran kartı AMEDE işte neyini beğenmedin ? (!)
  7. ByEfe04

Çözüldü✓ HEEEEY buraya bakın banlanmıştım fakat

İP ban atabiliyorlar mı bilmiyorum ancak atarlarsa ne yapacaksın? Modlar seni banlamaktan sıkılmaz ama emin ol sürekli hesap açmaktan bıkacaksın, şaklabanlığınızı başka bir yerde yapın.
  8. ByEfe04

DA-MD 2 Sistemini aldım acaba yayın açabilir miyim?

İşlemci yayın için pek uygun değil. Yaparsınız yapmasına ama kalitesi peki iyi olmaz ve işlemciyi çok yorarsınız. Eğer oynayacağınız oyun AAA bir oyunsa yayını işlemciden verin, eğer oynadığınız bir oyun işlemci tabanlıysa (CSGO, Valorant gibi) yayını NVENC teknolojisi ile ekran kartınızdan verin.
  9. ByEfe04

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

Beyler bayanlar bir şey soracağım, bu MD-2 sistem itopyada 1-2 gün öncesinden sızınca Abdullah abi bir konu açıp bu bir testti ve yayımlayan kişi sazan gibi atladı gibisinden bir şey dedi ve sistemin bu olmadığını söyledi. Ancak sistem tamamen oymuş :D?
  10. ByEfe04

50K Like'ye gelecek PC ve FIRSATÇILAR

İsteseler yaparlar ama adamlarda haklı, onların cebine para girecek gerisi umurlarında olmaz.
  11. ByEfe04

50K Like'ye gelecek PC ve FIRSATÇILAR

Valla bunu önlemeleri imkansız gibi bir şey. Çünkü alan kişi parayı veriyor mu veriyor, gerisine kimse karışamaz istediğini yapar.
  12. ByEfe04

Ne olur stok getir abi

Kanka bizim burdaki suriyeliler senden iyi türkçe konuşuyor kusura bakma, ama burası da forum yani azıcık düzgün cümle kurun. :D
  13. ByEfe04

Abi annem 3 yıl da anca ikraetdim

Çünkü adamın 1K dan fazla mesaj yazanı var, hangisine baksın?
  14. ByEfe04

Abi annem 3 yıl da anca ikraetdim

A2 türkçe diye buna diyorlar sanırım.
  15. ByEfe04

Site açıldı arkadaşlar

Stok bitmesin mi? Yarın akşama kalacağını düşünmüyorum.
  16. ByEfe04

Alınır, daha iyisini yine monitörle kuramazsın.
  17. ByEfe04

Nasıl biliyor peki? Ab sen müneccimmisin ab? :cool:
Top Bottom