Arama sonuçları: *

1. Covid19

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

3050 ve ya 3060 sistem ve herkesinde istediği gibi özelleştirilebilen bir site
  2. Covid19

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

Abdullah bey eğerki imkanınız olursa ki gördüğüm kadarıylada forumda da çoğu kişi 3060'lı bir sistem bekliyor.Görüşmeleriniz sonucu ayarlayabilirseniz özelleştirebileceğimiz bir 3060'lı sistem toplamanızı isteyebiliriz.
  3. Covid19

Donanım Arşivi G3 Sistem Çıktı ! ( Tekrar Stokta)

Fiyat çok güzel ama bu itopya hiç özelleştirme vermiyor.En azından işlemci ve anakart özelleştirmesi olmalıydı.
  4. Covid19

DA SİSTEM KARGO TEK ADET SORUNU YARDIM

Kardeşim telaş yapmana gerek yok gelsin aç bak eksikse geri yollarsın relax.
  5. Covid19

RTX 2080 için sistem tavsiyesi

İşlemcin 3700x olsa 3000TL kardeşim gg.
  6. Covid19

PCH S Class 1.0 [PC Hocası] ALINIR MI ?

Kanka 6000tl değil mönitor dahil 9.178TL
  7. Covid19

Güç kaynağı olarak düşüktü belki ileride ekran kartını yükseltirsem ekstra güç kaynağı almak zorunda kalmayayım diye
  8. Covid19

Nereden bakabilirim yeni çıkan sistemlere
  9. Covid19

Unlost x'e de baktım ama bir çok yorum gördüm yok o fiyata alınmaz yok bunlar kazık yok bunlar abartıyolar falan diyo çekindim biraz o yüzden
  10. Covid19

https://www.incehesap.com/cooler-master-mb520-mcb-b520-kgn65-rgb-usb-3-0-650w-80-rgb-pencereli-miditower-gaming-oyuncu-kasa-fiyati-43549/ Kasa olarak bunu tavsiye eder misiniz peki ?
  11. Covid19

Arkadaşlar kendimce özelleştirdim ve mönitor ekledim.Sizce bu fiyata alınır mı? İşlemci tray diyor sizce alınır mı ? Ekran Kartı yazılmamış.Ekran kartı= Asus Dual-RTX2070-8G-EVO GeForce RTX 2070 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı Bir de sizce İncehesap güvenilir midir ?
Top Bottom