Arama sonuçları: *

1. DeeperWeys

Gamegarajdan sistem almak ? 6000tl

mantıklı acaba ne önerirsiniz ?
  2. DeeperWeys

sistemde neler kötü acaba ? md2 ye çok benziyor
  3. DeeperWeys

acaba bu sistem nasıl alınır mı? 6500tl birde alırken windows bios kurulumu geliyor ?
  4. DeeperWeys

En iyi toplama pc yapan YouTuber Kimdir?

donanım arşivi bana göre en iyisi
  5. DeeperWeys

Haqqus rezilliği!! gerçekten sinir bozucu

haqqusdan bunu beklemezdim :/
  6. DeeperWeys

Da-3 sistem ısınıyor mu

ultradaysa 75 derece gayet normal ve iyi
  7. DeeperWeys

Pc hocasının yeni sistemi alınır mı?

güzele benziyor alınır
  8. DeeperWeys

Elraen Yeni PC Ler !

asus rog alınmamalı kullandım daha önce ve yanıyor tam olarak alev
  9. DeeperWeys

DA SİSTEMLERDE NEDEN BU KADAR SORUN VAR ?

kendin deilmisini beni pc den anlamayan çıkarmaya çalışan ve donanım arşivi hateri çıkarmaya çalışan bana diyorsun ben dışında sana kızıgın emojisi atanlarda olmuş demek tek ben böyle düşünmüyorum adam akıllı konuyu bile okumuyorsun 2 gündür full aktifim ve 2 gündür çok şikayet geldi ben bunu...
  10. DeeperWeys

banamı demeye çalıştın anlamadım ?
  11. DeeperWeys

aynen zaten onlar anlamayan kısım ama ben anlayıpta yapamayan kısımları bahsediyorum sende haklısın bilmeden yazıp eleştirip dava vericem saçma sapan şeyler yazanlarda var
  12. DeeperWeys

aynen haklısın (y) 1593694887 ve abdullah abininde deiği gibi abdullah abinin iyi bir sistem çıkarması için eleştirmemiz gerek o nasıl inteli eleştiriyorsa iyi birşeyler yapmaları için bizde öyle yapmamaız gerek umarım böyle birşeyi kavrayabilmişsindir.
  13. DeeperWeys

ben sisteme kötü demiyorum 2 gündür forumda çok sorun çıktı lütfen yazdıklarına dikkat edermisin donanım arşivini 4 yıldır takip ediyorum ozaman aslında benim böyle bir konu açmam iyi bir şey daha konuyu bile incelememişsin orada uyarıda geçtim hepsine eğer baktıysan mutlaka hataları telafi...
  14. DeeperWeys

uv yi bende deniyeceğim bir gün zaten fazla ısınması benim kafamı yormuyor sadece içerik video üretmek için aldım pc yi rander yaparken sıkıntı çıkarmıyor oyunlardada 1 2 saati geçince oluyor oyüzden benim birazda kafam raha ama ileride rtx 2070 superli bir sisteme geçiceğim acaba soputma olarak...
  15. DeeperWeys

olabilir ama ben birdaha bu olaydan sonra amd ye bulaşmam arkadaşlarım rog strixin çok iyi soğutması olduklarını söylüodu ama arkadaşım rx 580 saphire kullanıyor ve ben o kartla oda ısıtıyorum diye dalga geçiyor :D
  16. DeeperWeys

fazla deil sıcaklık olarak rx 580 ve 5700xt kullanan arkadaşlarımda bile sıcaklık problemleri var acab kart hatalımı diye vatana götürdüm hatasız rx 570 de 88 derece bile gördüm 1593693487 bios ram sorunları alanlarda vara çok ekran kartı dışında işlemci ısınan da var
  17. DeeperWeys

ya rx 570 kullanıcısı olarak söylüyorum nvidia al amd nin sıcaklık değerleri seni çok üzer
  18. DeeperWeys

aynen güzel kart 1660ti ve super
  19. DeeperWeys

bence itopya da sistemlerde sorun yaşıyanların hatasını giderecektir itopyaya güveniyorum da sistem alanlarda hatalarını iletsinler fazla kafalarına takmasınlar
Top Bottom