Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Çözüldü✓ Elraenn Jugularis neden ucuz?

Sipariş vermeyi dene, sepette ekran kartının tedarik edilemediği yazıyor. Dolayısıyla bu sistem aslında 6800 TL değil diyebiliriz.
  2. Emir Aydın

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

Bence ekran kartı fiyatları bu kadar uçmuşken alınabilecek en mantıklı sistemler APU sistemlerdir. Evet çok güçlü değiller ancak fiyatlar düzelene kadar bir çok oyunda üzmezler diye düşünüyorum. :)
  3. Emir Aydın

Bu yorumumda Haksız Mıyım Sizce ?

Bence fena değil, 3000 TL bandında genel anlamda bu tarz sistemler var. Daha iyi bir sistem varsa atabilirsin, biraz bakındım ama daha iyisini bulamadım. https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-a15-oyuncu-bilgisayari.html...
  4. Emir Aydın

Sadece sistemdeki ekran kartının modelini attığın için tam olarak bir yorum yapamıyorum. Belki sistemin işlemcisi çok güçlüdür, o yüzden böyle bir ekran kartı kullanmıştır.
  5. Emir Aydın

Sistemin diğer parçalarını bilmiyorum, dolayısıyla tam olarak bir yorumda bulunamayacağım. Ancak herkes ikinci el tercih edemeyebiliyor, dolayısıyla sıfır kart önermesinde bir sorun görmedim.
  6. Emir Aydın

Teknobiyotik kazık mı ?

Her sitenin aşırı yüksek fiyatlı ve oldukça ucuz ürünleri vardır. Ancak Teknobiyotik genel anlamda uygun fiyatlı ürün yapıyor diyebiliriz.
  7. Emir Aydın

MD-2 gibi bir daha gelir mi

Bilemeyiz, MD1 çıktığında da MD2'nin çıkıp çıkmayacağını bilmiyorduk. :)
  8. Emir Aydın

abbdullah abinin yeni sistemi sizce hangi gün çıkar?

Büyük ihtimalle bu hafta sonu gelecek, durumuna hafta sonunu bekleyin tarzında bir şey yazmıştı.
  9. Emir Aydın

Donanım arşivi Instagram hikayesi

Onu bilmem de 02.00 sabah mı oluyor :D
  10. Emir Aydın

DA-V3.5 sizce alınır mı?

Bugün ya da yarın yeni sistem çıkacak, büyük ihtimalle bugün. Bence onu bekleyebilirsin.
  11. Emir Aydın

Çözüldü✓ Yön AVM Taksitle Bilgisayar alma??

8000 TL'ye içerisinde RX 570 olsa bile berbat olurdu. 3000 TL destek çıkacaksan güzel bir sistem toplayabilir. 1 ay en azından 500 TL para biriktirsin ve 3500 TL'ye şu sistemi alsın...
  12. Emir Aydın

En azından bir denesin, bu sistemleri bir şekilde almamaya çalışsın. Gerçekten berbat sistemler. Aylarca para ödeyecek bu çöplere, yazık günah. İlk sisteme 12 taksit yapsa 8000 TL oluyor, ama o ilk sistem en fazla 3000 TL eder, sana o kadar söyleyeyim. Hiç olmadı biraz parasını biriktirsin tek...
  13. Emir Aydın

Bu sistemleri almak parayı çöpe atmak olur, aman diyeyim. Vatan'den alamaz mı? Yanlış bilmiyorsam orası da kefilsiz şartsız kredisiz satış yapıyor.
  14. Emir Aydın

Bu pc bu özelliklerle bu fiyata alinir mi sizce

Ben anakartı Biostar seçmemişim, Asus seçmişim, o yüzden daha pahalı olmuş :)
  15. Emir Aydın

SSD çıkınca 5.8K oluyor. Ekstradan Apacer Panther 240 GB alınca 6100 TL'ye denk geliyor. Yani komple sistem 6100 TL diyebiliriz, 5800 değil :) Bu arada ankart olarak Dragon yerine B450M-K seçince daha ucuz oluyor.
  16. Emir Aydın

SSD'yi ekleyince daha pahalı olur.
  17. Emir Aydın

Gerçekten Çok Komiksin PCH

Şu an o listede Donanım Arşivi var mı?
  18. Emir Aydın

4300 TL Pc Toplama Videosu

Başlangıçta OBS'i açtığın kısmı kesebilirsin. Çok fazla "arkadaşlar" dememeye çalış. Mikrofonu ağızından birazcık uzaklaştırmaya çalış, konuşurken ağızından çıkan nefes yüzünden hışırtı gelebiliyor. Videonun kalitesinin dışında bir öneri ancak mümkün olduğunca A320 anakartlardan kaçınmaya çalış...
  19. Emir Aydın

ASUS B450M DRAGON (20 karakter)

O fiyata Gigabyte B450M S2H daha iyi olur.
Top Bottom