Arama sonuçları: *

1. E

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Arkadaşlar ben pcyi satın aldım fakat arada ekran gidiyor 2-3 saniye sonra tekrar geliyor neden yapar bunu bilen varmı
  2. E

Destekle iletişime geçin hocam
  3. E

Ben 150₺ verdim yükselttim bu anakart daha iyi, 128 GB rama karar yükseltilebiliyor, 4 adet ram slotu var, stok olarak gelen anakartta 2 ram yuvası var ve 64 gb Rama kadar yükseltilebiliyor, stok anakart 5100mhz Ds3h 4700 MHz ama şöyle bir şey var stok anakart 5100mhzyi overclock dahilinde...
  4. E

@cansacar arkadaşlar bilen varmı, bende aradım 520 ds3h la alırsanız Perşembe elinize geçer dedi montajlı şekilde, ds3h dahamı iyidir, 4 tane ram slotu var 4733mhz, a520 m h 5000mhz, m h ın 2 tane daha fazla USB 2.0 portu var beklemeye değer mi ? 1676290212 Ds3hmıs ben karar veremedim 1676290527
  5. E

Hocam merhaba direkt yolladılar mı, bana parça yok dendi ?
  6. E

@sedatdeniz arkadaşım kral, aklı sıra benle dalga geçiyor 😂😂
  7. E

Vallahi bende anlamadım gitti an itibariyle 7ci gündeyiz hala kargoya verilmiyor, sözde sistemler hazırdı, aradım kargoda yoğunluk var dedi arkadaş, demonte isteyenleri aynı gün kargoluyorlar bir gün sonra adamın eline ulaşıyor ama montajlı isteyince deprem dolayısıyla kargoda yoğunluk oluşuyor 😂😂
  8. E

20:01'de aldım sistemi fakat hala kargoya bile verilmedi, varmıdır aynı durumu yaşayan
Top Bottom