Arama sonuçları: *

1. Emirkanyvs

ModArt V5 sistem alınır mı ?

Hocam aşırı giriş seviyesi bir anakart, işlemci desen tatmin edici pek değil, ddr4 sistem, 500GB ssd ve kasanın kalitesi de iyi değil.
  2. Emirkanyvs

O zaman biraz daha araştırma yapmak lazım. Şuan da geceye kadar müsait olamıyacağım malesef.
  3. Emirkanyvs

Hocam hiç iyi değiill. Benim attığım 2 sistem de neredeyse fiyatları aynı ve bundan çok çok daha üstün sistemler.
  4. Emirkanyvs

https://www.itopya.com/modart-x24-v2-amd-ryzen-5-8400f-asus-radeon-rx-7600-8gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-amd-radeon_h27688?p=7581_1-23930_1-23946_1-26003_1-23492_1-23516_1-15087_1 Bu ürüne ne dersin ? Özelleştirip attım linki fiyatı 24.285 TL gibi birşeydi, öyle değilse özelleştirmeleri söyleyeyim...
  5. Emirkanyvs

Bütçe max ne kadar çıkar ? Ayrıca İntel'in yeni kartı B580'i ister misin ?
  6. Emirkanyvs

Özelleştirme tavsiyesi istiyorum

Sadece ram 2x16 32 gb Lexar marka olanı yapıp alabilirsin. Arkadaşların da dediği gibi fiyat avantajı yok sistemin fakat piyasa da muadili de yok denebilir.
  7. Emirkanyvs

25kya sistem önerisi

Ondan önce Vatan var. Vatan hep en büyük indirimleri yapan firma oldu şu sıralar. Oda saat 17.00'da.
  8. Emirkanyvs

25kya sistem önerisi

Hayır. Abdullah Abi günler öncesinden açıklardı öyle bir şey olsa. İtopya'da saat 14.00'da değil de 20.00'da indirim olacakmış.
  9. Emirkanyvs

25kya sistem önerisi

Arkadaşların attıkları da güzel. Ayrıca Vatan ve İtopya indirim yapacakmış bugün, forumu ve oraları da ziyaret edebilirsin. Güzel bir şey görürsem atarım bende. Saat olarak benim bilgim değil ama forumdan gördüm. İtopya saat 14.00'da Vatan 17.00'da yapacakmış indirimi.
  10. Emirkanyvs

25kya sistem önerisi

Site fark eder mi ? Tek tek toplasak o şekilde satın alıp momtajını yapabilir misin ?
  11. Emirkanyvs

Pc hocası PCH GG11 alınır mı

Paran var ise al, sabrın var ise 4070s kampanyası bekle, kampanya gelmezse üzülme, üzüleceksen bekleme.
  12. Emirkanyvs

Bütün yorumlarınızı okudum ve sözleriniz doğru üstadım fakat dediğiniz gibi 32-33K da bu sistemleri görmemiz çok zor bunu da biliyoruz. O yüzden 4070s'li kampanyaları sistemleri kaçıran arkadaşlarımız bu sistemi benim görüşümce gene de gönül rahatlığı ile alabilirler, çünkü kampanyalı sistem ne...
  13. Emirkanyvs

Link atar mısın ? Merak ettim hangi sistem o elimizin altında dursun :D.
  14. Emirkanyvs

2K sistemi evet ama 1080p de kullanırsın. Darboğaz vesaire olmayacaktır ama gene de Youtube'dan bi incelemelere bakabilirsin "7500f ve 4070 1080p game test" yazarak.
  15. Emirkanyvs

Bugün sistem YT sistem çıkacak mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/559007/pc-hocasi-gg11-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-4070-evo-oc-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  16. Emirkanyvs

Bütçesi bu civarlarda olan arkadaşlarımız ve çokca sistem kaçıran arkadaşlarımız bu sistemi alabilirler bence artık. Gayet kaliteli ve uzuuuuunca bir süre yükseltmesiz kullanılacak bir sistem.
  17. Emirkanyvs

Bu sistemi 28.000 tl ye aldım nasıl

Gayet mükemmel değerler, tekrar güle güle kullanın hocam 😇.
  18. Emirkanyvs

O kadar hakim değilim bitti mi ?
  19. Emirkanyvs

Hayırlı olsun hocam. Gayet keyif alacağınız bir sistem. Ssd bir zaman sonra yetmeyecektir depolama olarak anakartın da 2 adet m2 slotı var yani ileri de 1tb ssd alarak o sorunu da çözersin. Ha Vatan'da bugün daha iyi sistemler daha az fiyattan satıldı ama stoklara herkes yetişemiyor malesef. Bir...
  20. Emirkanyvs

Gen 20 özelleştirme yardım

Youtubeden oyun performanslarına bak derim atıyorum ryzen 5 5600 rtx 4060 gametest yaz youtubeye çıkar.
Top Bottom